Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Psaxno subs gia tis tainies "Natale a Miami" "Natale a New york" h allios "Christmas in Miami" kai "Christmas in New york" oi opies einai italikes tainies.Epishs psaxno subs gia mia gallikh tainia to L' Enfant h allios The child!Opios mporei as me voithisei!Eyxaristo poli ek ton proteron!

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία Air Heads με τον Adam Sandler.Έχω ψάξε ΟΛΟ τον κόσμο,όλα τα sites, ελληνικά και ξένα, αλλά τίποτα.Όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.

μηπως εχει καποιος υποτιτλους για το heroes season1 episode00 "pilot" εκδοση tpz?στο greektvsubs υπαρχει αλλα σε αλλη εκδοση και δεν μπορω να τους συγχρονισω(λειπει και ολοκληρο κομματι ενδιαμεσα).

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

μηπως καποιος μπορει να βοηθησει στους ελληνικους υποτιτλους για την ταινια "BLACK RAIN" (1989) με τον Michael Douglas. Eυχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Kalispera paidia.Mipos kserete apo poio site mporo na katevaso ellinika trailer?P.X. psaxno gia to trailer apo to fili tis zois den mporo na cro pouthena.An kserete peite mou sas parakalo.

Eyxaristo!!!!

Δημοσ.

Δεν βρίσκω με τίποτα υπότιτλους για την ταινία I am legend πιθανότατα να μην έχουν βγάλει ακόμα βέβαια δεν ξέρω στα σίγουρα για αυτό ας ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση!

PS: Έχω ήδη κατεβάσει την ταινία οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για μένα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...