elenpi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Έχει μήπως κανείς ή γνωρίζει, πού μπορώ να βρώ, υπότιτλους για την 7η season του West Wing ("Δυτική Πτέρυγα" ήταν ο τίτλος της σειράς στα εληνικά). Μέχρι την 6η season την έχω αγοράσει. Αλλά η 7η δεν κυκλοφορεί. Έχω βρεί βέβαια υπότιτλους στα αγγλικά, οι οποίοι ήταν ασυγχρόνιστοι κιόλας και κάθισα και τους συγχρόνησα, αλλά έλεγα μπας και υπάρχει τίποτα στα ελληνικά! Ευσχαριστώ!
lefscott Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Γειά χαρά παιδιά και καλές γιορτέςΨάχνω υπότιτλους για το ''Phantom of the Opera TV miniseries'' του 1990 με τον Burt Lancaster. Απ'όσο έψαξα δε κατάφερα να βρω στο Internet. Αγγλικούς ή Ελληνικούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παιδιά γνωρίζει κανείς τίποτα για τους υπότιτλους που ψάχνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 _;561687']Ψάχνω ελληνικούς για:....* Sling Blade (1996) Δυστυχώς ακόμα ΔΕΝ έχει βρεθεί εθελοντής να τους γράψει...
marioc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ξερει κανεις που μπορω να βρω ελληνικους υποτιτλους για το tupac resurrection?
alexjm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Έχει κανείς ελληνικούς subs για αυτό Waltz with Bashir. Ευχαριστώ
swiftech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 υποτιτλους για το 7η season του West Wing πουθενα ακομα?
tsorelas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έχει κανείς ελληνικούς subs για Pride and Glory 1080p?
elenpi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 υποτιτλους για το 7η season του West Wing πουθενα ακομα? Τίποτα ακόμα φίλε...:cry: Και ούτε και επίσημα προβλέπω να βλέπουμε χαϊρι... Απορώ τότε γιατί κάθησαν και βγάλαν 6 seasons με υπότιτλους (η Auidiovisual νομίζω κιόλας) και την τελευταία season την άφησαν... τςτςτς!
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 όσο και αν έψαξα δεν μπορώ να βρω πουθενά υπότιτλους για την ταινία ληστεία με τα ντοπερμαν (the doberman gang) μήπως ξέρετε που θα τους βρω???
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 όσο και αν έψαξα δεν μπορώ να βρω πουθενά υπότιτλους για την ταινία ληστεία με τα ντοπερμαν (the doberman gang) μήπως ξέρετε που θα τους βρω???
wgibson Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ψαχνω υποτιτλους αγγλικους ή ελληνικους , οτι υπαρχει γι αυτα : hackers are people too freedom downtime + Kevin mitnick interview ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
dennisnv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Sex Drive Όποιος τους έχει βρει ας το πει και σε εμάς!!!!!!
raindrop Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Χαίρεται! Μήπως έχει κανείς υπόψιν από που μπορώ να κατεβάσω τους αγγλικούς υπότιτλους για τη ταινία Νύφες? Έχω ψάξει στο google αλλά βρήκα μόνο τούρκικους κ μια εκδοχή αγγλικών άσχετων με τη ταινία θέλω να δείξω τη ταινία στους φίλους μου στην ολλανδία τόοοοσο πολύ!!!
ekkli Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 εχει βρει κανενας πουθενα υποτιτλους για το "αναμεσα στους τοιχους" ? entre les murs στα γαλλικα . το ψαχνω εδω κ πολυ καιρο κ τπτ.
Tsolakoudis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για να σας βοηθησω μπορειτε να δειτε το http://www.greeksubtitlesproject.com/ δεν εχει μονο ελληνικους αλλα και ξενους υποτιτλους.......σε πολλες γλωσσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.