Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εντάξει το συγχρόνησα!

Πως μπορώ τώρα να την αντιγράψω σε dvd ΜΕ τους υπότιτλους;

Γιατί αν δεν τσιμπίσω και σείρω ξανά τους υπότιτλους στην τανία όταν την ξανα ανοίξω δεν θα υπάρχουν.

??????????????

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτήν την ιστορία με το drag 'n' drop. Αρκεί να έχεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο κατάλογο και με κοινό όνομα αρχείου (πλην της τριγράμματης κατάληξης), π.χ. movie.avi η ταινία και movie.srt οι υπότιτλοι. Με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότεροι video players που έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη για υποτίτλους, όταν ανοίγεις σε αυτούς το .avi θα καταλαβαίνουν ότι το αρχείο .srt είναι οι υπότιτλοι για το .avi και θα το φορτώνουν αυτόματα.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτήν την ιστορία με το drag 'n' drop. Αρκεί να έχεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο κατάλογο και με κοινό όνομα αρχείου (πλην της τριγράμματης κατάληξης), π.χ. movie.avi η ταινία και movie.srt οι υπότιτλοι. Με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότεροι video players που έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη για υποτίτλους, όταν ανοίγεις σε αυτούς το .avi θα καταλαβαίνουν ότι το αρχείο .srt είναι οι υπότιτλοι για το .avi και θα το φορτώνουν αυτόματα.

στο dvd να αντιγράψω και το αρχείο των υπότιτλων;

Δημοσ.

ξερει κανεις site για υποτιτλους του <<the pink panther 2>>εχω βρει την ταινια σε εκατο site αλλα οχι ελληνικους υποτιτλους..μπορειτε να μου στειλετε pm ή εδω to site με τους συγκεκριμενους υποτιτλους????

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

στο dvd να αντιγράψω και το αρχείο των υπότιτλων;

ναι πρεπει να εχουν ιδια ονομασια movie με subtitles:-D!:-)

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! μόνο που τώρα προέκυψε ένα νέο πρόβλημα! οι υπότιτλοι που έχω κατεβάσει είναι σε δύο αρχεία και στην ταινία συγχρονίζεται μόνο το πρώτο αρχείο. τι να κάνω;;;;

ΣΟΣ!!!!!!!!!

Δημοσ.

ααα..εσυ κατεβασες ταινια σε μια ο υποτιτλος ειναι για ταινια σε δυο μερη..τωρα νομιζω ή συχρονιζεις(που δεν πιστευω) μονο σου..ή κατεβασε αλλους υποτιτλους για την συγκεκριμενη ταινια....ή κατεβασε ξανα την ταινια με αλλο codes(Μην το κανεις)αλλιως πες μου ακριβως name ταινιας kai name υποτιτλου σου για να σου δωσω url που να κατεβασεις......

Δημοσ.

Ξέρω να συγχρονίζω αλλά όχι με δύο αρχεία. έχω το TimeAdjuster.η ταινία λέγεται "the guardian" αλλά αυτοί που βρήκα οι υπότιτλοι είναι πολύ καλοί! μπορείς να μου βρεις εσύ;

Δημοσ.
Ξέρω να συγχρονίζω αλλά όχι με δύο αρχεία. έχω το TimeAdjuster.η ταινία λέγεται "the guardian" αλλά αυτοί που βρήκα οι υπότιτλοι είναι πολύ καλοί! μπορείς να μου βρεις εσύ;

Κάνε και καμμία Αναζήτηση στο forum, έχει απαντηθεί στο παρελθόν. Πρόσφατα θέματα:

Δύο ταινίες και δύο υπότιτλοι σε μια ταινία AVI

Ένωση 2 αρχεία υποτίτλων σε 1 πρόβλημα

2 αρχεία υποτίτλων, 1 αρχείο video. Τί κάνουμε;

Επίσης, το παρόν θέμα αφορά την εύρεση υποτίτλων. Αν υπάρχουν άλλες απορίες άσχετες με το θέμα, παρακαλώ κάντε Αναζήτηση στην ενότητα «Video και Audio» για να δείτε μήπως έχουν απαντηθεί οι απορίες, ποστάρετε σε ένα σχετικό θέμα και (ως τελευταία λύση) ανοίξτε νέο θέμα με το ερώτημά σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...