parsifal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 εντάξει το συγχρόνησα!Πως μπορώ τώρα να την αντιγράψω σε dvd ΜΕ τους υπότιτλους; Γιατί αν δεν τσιμπίσω και σείρω ξανά τους υπότιτλους στην τανία όταν την ξανα ανοίξω δεν θα υπάρχουν. ?????????????? Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτήν την ιστορία με το drag 'n' drop. Αρκεί να έχεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο κατάλογο και με κοινό όνομα αρχείου (πλην της τριγράμματης κατάληξης), π.χ. movie.avi η ταινία και movie.srt οι υπότιτλοι. Με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότεροι video players που έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη για υποτίτλους, όταν ανοίγεις σε αυτούς το .avi θα καταλαβαίνουν ότι το αρχείο .srt είναι οι υπότιτλοι για το .avi και θα το φορτώνουν αυτόματα.
!!!...sos...!!! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αυτήν την ιστορία με το drag 'n' drop. Αρκεί να έχεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο κατάλογο και με κοινό όνομα αρχείου (πλην της τριγράμματης κατάληξης), π.χ. movie.avi η ταινία και movie.srt οι υπότιτλοι. Με αυτόν τον τρόπο, οι περισσότεροι video players που έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη για υποτίτλους, όταν ανοίγεις σε αυτούς το .avi θα καταλαβαίνουν ότι το αρχείο .srt είναι οι υπότιτλοι για το .avi και θα το φορτώνουν αυτόματα. στο dvd να αντιγράψω και το αρχείο των υπότιτλων;
Jason13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις site για υποτιτλους του <<the pink panther 2>>εχω βρει την ταινια σε εκατο site αλλα οχι ελληνικους υποτιτλους..μπορειτε να μου στειλετε pm ή εδω to site με τους συγκεκριμενους υποτιτλους???? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** στο dvd να αντιγράψω και το αρχείο των υπότιτλων; ναι πρεπει να εχουν ιδια ονομασια movie με subtitles:-D!
!!!...sos...!!! Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! μόνο που τώρα προέκυψε ένα νέο πρόβλημα! οι υπότιτλοι που έχω κατεβάσει είναι σε δύο αρχεία και στην ταινία συγχρονίζεται μόνο το πρώτο αρχείο. τι να κάνω;;;; ΣΟΣ!!!!!!!!!
Jason13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ααα..εσυ κατεβασες ταινια σε μια ο υποτιτλος ειναι για ταινια σε δυο μερη..τωρα νομιζω ή συχρονιζεις(που δεν πιστευω) μονο σου..ή κατεβασε αλλους υποτιτλους για την συγκεκριμενη ταινια....ή κατεβασε ξανα την ταινια με αλλο codes(Μην το κανεις)αλλιως πες μου ακριβως name ταινιας kai name υποτιτλου σου για να σου δωσω url που να κατεβασεις......
!!!...sos...!!! Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω να συγχρονίζω αλλά όχι με δύο αρχεία. έχω το TimeAdjuster.η ταινία λέγεται "the guardian" αλλά αυτοί που βρήκα οι υπότιτλοι είναι πολύ καλοί! μπορείς να μου βρεις εσύ;
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρω να συγχρονίζω αλλά όχι με δύο αρχεία. έχω το TimeAdjuster.η ταινία λέγεται "the guardian" αλλά αυτοί που βρήκα οι υπότιτλοι είναι πολύ καλοί! μπορείς να μου βρεις εσύ; Κάνε και καμμία Αναζήτηση στο forum, έχει απαντηθεί στο παρελθόν. Πρόσφατα θέματα: Δύο ταινίες και δύο υπότιτλοι σε μια ταινία AVI Ένωση 2 αρχεία υποτίτλων σε 1 πρόβλημα 2 αρχεία υποτίτλων, 1 αρχείο video. Τί κάνουμε; Επίσης, το παρόν θέμα αφορά την εύρεση υποτίτλων. Αν υπάρχουν άλλες απορίες άσχετες με το θέμα, παρακαλώ κάντε Αναζήτηση στην ενότητα «Video και Audio» για να δείτε μήπως έχουν απαντηθεί οι απορίες, ποστάρετε σε ένα σχετικό θέμα και (ως τελευταία λύση) ανοίξτε νέο θέμα με το ερώτημά σας.
!!!...sos...!!! Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 δεν τα ξέρω και πολύ καλά αυτά. avi λέει...
Jason13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 http://www.greeksubtitlesproject.com/get_greek_subtitles.php?id=2100 κατεβασε εδω που λεει download και πες μου αν ειναι συχρονισμενη.
StaPas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ψαχνω Ελληνικους υποτιτλους για την ταινια του 1981 με Τσαρλς Μπρονσον και Λι Μαρβιν το Death Hunt!
Kent Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χαιρετε θελω τους ελληνικους υποτιτλους για το SEX DRIVE 2008 απο τον aXXo :/ Εχω ψαξει παντου και δεν υπαρχει τπτ. Βρηκα τους αγγλικους .. αν ειναι ευκολο να τους μεταφραση καποιος ?! DL: http://www.subs4free.com/download-23568.html
Dozzer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μάγκες μπας και έχει βρει κανεις ελληνικούς υπότιτλους για το I.D. (1995); Να το trailer :
aggapapi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 το καλυτερο για μενα ειναι μακραν το http://www.greeksubtitlesproject.com/top.php θα με θυμηθεις...
marioc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ψαχνω υποτιτλους για το Gridlock'd (1998 κυκλοφορησε). παιζει ο Tupac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.