Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι για blue ray ταινια.Συγκεκριμενα ψαχνω για το quantum of solace.Eχω το blue ray του αλλα δεν εχει ελληνικους subs

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις κάποια generic έκδοση υποτίτλων και να «παίξεις» με τον χρονισμό τους (hint: Subtitle Workshop). Αν η ταινία που έχεις δεν είναι κάποια Extended Cut ή με λιγότερες σκηνές έκδοση σε σχέση με αυτήν για την οποία προορίζονταν οι υπότιτλοι που θα βρεις, το πιθανότερο είναι να κάνεις δουλειά...

Δημοσ.

Τί να σου πω, δεν το έχω κοιτάξει. Απλά, ήθελα να καταλήξω στο εξής: μην το δένεις σκοινί-κορδόνι ότι πρέπει σώνει και καλά να βρεις υποτίτλους που βγήκαν ακριβώς για τα αρχεία video που έχεις, ούτε πρέπει να απογοητεύεσαι αν ψάξεις για τέτοιους και τελικά δεν βρεις. Συνήθως βγάζεις άκρη και με τον τρόπο που ανέφερα...

Δημοσ.
Ξερει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι για blue ray ταινια.Συγκεκριμενα ψαχνω για το quantum of solace.Eχω το blue ray του αλλα δεν εχει ελληνικους subs

http://www.subs4u.gr/gsearch.php?cx=partner-pub-2625640519290117%3A2b47okr6zto&cof=FORID%3A11&ie=ISO-8859-7&q=quantum+of+solace&sa=%C1%ED%E1%E6%DE%F4%E7%F3%E7#945 Εδω λογικα θα βρεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις που θα βρω υποτιτλους για την ταινια twilight zone the movie (1974);

Ελληνικους κατα προτιμηση ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν καταφερει κανεις να μου βρει υποτιτλους για το Torrente 3 El Protector, ελληνικους η αγγλικους υποκλινομαι...[/QUOTεχω φαει τον κοσμο και εγω για ελληνικα.βρηκεσ τιποτα?
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους για τις παρακάτω ταινίες Bluray:

RED CLIFF 2 (2009)

THE CHILDREN (2008)

ENTRE LES MURS (2008)

DISCO (2008)

KRABAT (2008)

Όποιος βρει κάτι ας μου στείλει ένα μαιλ

[email protected]

Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω ελληνικούς υπότιτλους (srt αρχειο) για το fast and furious 4 (2009). έχετε υπόψιν σας κάτι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...