redxaris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 εχουμε νεα ποτε βγαινουνε και πως θα ειναι? λετε να κανει κανενα θαυμα η EA και να βγαλει κανενα καλο ποδοσφαιρακι?
redxaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 και εγω που το επαιζα στο play εμεινα ευχαριστημενος αλλα ελπιζω οτι θα βγει καποιο καινουργιο και καλυτερο απο την EA
lazaross Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 και προπαντων με προσεγμενο ελληνικο πρωταθλημα και χωρις λαθη!
redxaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 αν βαλουν και καινουργιες τριπλες θα ειναι αψογα!!! και το πιο τελειο θα ηταν να ειχε ολοκληρο το Ελληνικο πρωταθλημα!!!
Chris_13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 pisteuw oti apo ti stigmi pou i peiratia stin ellada exei kseftilistei kai oi pwliseis tetoiwn dimofilwn kata ta alla paixnidiwn stin ellada einai xamiles oi ypeuthinoi den theloun na asxolithoun.... to thema einai na kanoun kati gia na exoun kapoio kerdos,me emas edw den simvainei auto...Min ksexnate oti eimaste oi prwtoi se peirateia se oli tin eurwpi,toulaxiston mexri persi eimastan!!!:P:P
wiz@rd21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Και γω αυτό θα πρότεινα αλλά κάποιοι σίγουρα θα τσαντιστούν...
redxaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να τσαντιστει κανενας! και εγω επαιζα φανατικοτατα το pro4 αλλα καποια στιγμη βαρεθηκα και το γυρισα σε fifa και ετσι κολλησα! Καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος γιατι αλλιως θα εκαναν οτι ηθελαν!!
wiz@rd21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Εγώ είμαι απ τους άλλους, που παίζαν φανατικότατα προ4 και τώρα παίζουν ακόμα πιο φανατικά
redxaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 χα χα χα σωστος εισαι και εσυ!! Η αληθεια ειναι οτι δεν ξεκολας ευκολα! Αν παντως το pro το ειχε η ΕΑ πιστευω οτι θα βλεπαμε καθε χρονο τρελα πραγματα!
billpeppas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 εγω παίζω και από τα 2. Το καθένα έχει τα συν και τα πλήν του πάντως.
tromeros dennis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 τον οκτωβριο βγαινει το ΦΙΦΑ συνηθος... και ας αλπισουμε να εχει και καμια ομαδα ελληνικη τις προκοπης, πχ ΑΕΚ, οχι μονο οσφπ και παο και αυτην που ξεχασα που ειχε το 2005.
redxaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 εγω παίζω και από τα 2.Το καθένα έχει τα συν και τα πλήν του πάντως. Ακριβως αυτο το καθενα εχει την χαρη του!! Μακαρι να εχει ολες τις Ελληνικες ομαδες και να παιζουμε πρωταθληματακι!! (αν και θα ειναι βαρετο γιατι θα το σηκωνει ο θρυλος συνεχεια αλλα τσπ :grin: :grin: :grin: )πλακα κανω εε μην αρχισουμε και τσακονομαστε!!! Εχει βρει κανενας τπτ videakia μηπως απο το fifa 2006 ? και κατι αλλο:το fifa street εχει βγει για pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.