madsc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Αν υποθέσουμε ότι το στήσιμο του os/pc σου είναι ακέραιο/σωστό, κ είσαι με directx 9.0c σε winxp sp2, τρία είναι τα τινά για να μην παίζει ένα παιχνίδι. 1. Να μην έχεις την minimum έκδοση drivers που χρειάζεται το παιχνίδι για να παίξει. 2. Να μην έχεις αρκετά σύγχρονη κάρτα γραφικών ( chipset ) που να ενσωματώνει τις τεχνολογίες που χρειάζεται το παιχνίδι για να τρέξει. 3. Το παιχνίδι να τρέχει μόνο με nvidia chipset π.χ. κ να είσαι με ΑΤΙ. Ότι κ να συμβαίνει από αυτά τα 3 - υποθέτωντας αυθαίρετα πάντα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα winxp σου - τη λύση για το ποιο είναι το πρόβλημα κ να το διορθώσεις θα τη βρείς στο readme.txt στα minimum requirements του game που πας να τρέξεις. Υ.Γ. Οι υπόλοιποι που είμαστε με winxp sp2 + dx9.0c παίζουμε μια χαρά παιχνίδια. /sc
mazda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Αγαπητε madsc κατ αρχην σε ευχαριστω για το χρονο σου να μου απαντησης. Ακου τωρα. Πριν 5 μερες ειχα στον υπολογιστη τα win xp pro english με sp1, τα ειχα και τα συντηρουσα για 2 χρονια χωρις φορματ χαρη στο ghost που με εβγαλε ασπροπροσωπο πολλες φορες. ΟΛΑ τα παιχνιδια επαιζαν τελεια. Υποψη οτι η καρτα γραφικων και οτιδηποτε hw του μηχανηματος ουτε πειραχτηκαν ουτε αλλαχτηκαν. Καποια στιγμη εγινε μια στραβη κρασαρε για τα καλα το μηχανημα και ειπα αντε ας το ανανεωσω και λιγακι με το sp2. Φορμαρω λοιπον και βαζω τα ελληνικα xp με το sp2. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: 1ον. Το γνωστο με το directx 2oν. Αλλαξα μοντεμ (το crypto best 53k voice modem που ειχα δεν δουλεψε ποτε και πηρα αλλο μοντεμ us robotic με πρωτοκολλο v92 οπου υποψιαζομαι οτι ο ISP μου δεν το υποστηριζει) Βλεπε εδω: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115123 Τελευτια και για να μην σας ζαλιζω αλλο αυτο το παιχνιδι που δεν μου παιζει ειναι ενα ραλλυ που αν θυμαμαι λεγεται BEANTOWN RACING ....καπως ετσι. Και ξερετε επισης οτι τα....παιδια σημερα ειναι πολυ κακομαθημενα (ιδιαιτερα αν τα κακομαθουν οι γονεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.