Sephir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Ένα πολύ περίεργο πρόβλημα εμφανίστηκε σήμερα στο PC μου. Επέστρεψα σπίτι μετά από τριήμερη έξοδο και, ως συνήθως, δοκιμάζω να ανοίξω τον υπολογιστή. Χωρίς κανένα προφανή λόγο, τα Windows δεν ξεκίνησαν, απλά σταμάτησαν στο σήμα των Windows (το σύστημα δεν κόλλησε, απλά δεν συνέχισε). Κάνω reset και τότε τα Windows ξεκίνησαν, χωρίς όμως να αναγνωρίσουν τη κάρτα γραφικών (!), αναφέροντας πως υπάρχει conflict στο σύστημα(!;!). Βάζω ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών και ως εκ θαύματος το σύστημα δούλεψε κανονικά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το κλασικό Windows XP Theme...χάθηκε! Ενώ υπάρχει το theme στο σύστημα, τα Windows δεν το βλέπουν, ενώ αν δοκιμάσω να το βάλω χειροκίνητα, μου λέει ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν έχω ενεργοποιήσει το Theme Service από τα Administrative Tools, κάτι που δεν αληθεύει, καθώς το Themes Service υπάρχει και λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει;
BadBoy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μήπως το έχεις βάλει στο Manual και όχι στο Auto?
Sephir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Όχι, το Theme Service στα Services του Administrative Tools είναι στο Automatic. Παρ'όλα αυτά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.
BadBoy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δοκίμασε το System Restore. Δεν θα χάσεις και τίποτα αφού αυτές τις 3 μέρες ήσουν αλλού και έστι δεν έγινε καμιά αλλαγή στον υπολογιστή. Για συμπληρωματική βοήθεια δες εδώ. ΥΓ. Πως μ'αρέσει να γίνομαι κακός! :twisted: :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.