lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν' λογω Firewall/Antivirus; να σβησω το Kaspersky;
nimik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Φιλε Λαζαρε δεν νομιζω οτι η Zone Alarm εχει την εμπειρια και αξιοπιστια που εχουν αλλοι στο χωρο των antivirus.....το firewall πολυ καλο...απο κει και περα..κατσε στ'αυγα σου λεω εγω..
lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 και τι να κανω για να βγαλω το antivirus μονο;
nk_surfer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Εγώ το χρησιμοποιώ 2 χρόνια τώρα και είμαι υπερ ευχαριστημένος.....Τα τεστ όντως βγάζουν το firewall κορυφαίο και το antivirus μέτριο προς καλό, αλλά εμένα ποτέ δεν με απασχόλησε ιός ή κάτι άλλο αυτά τα 2 χρόνια.....Επίσης δεν είναι τόσο βαρύ όσο Kaspersky, Norton, και άλλα..... Ακόμα και τα προγράμματα είναι θέμα γούστου, δεν αρέσουν ή κάνουν σε όλους όλα....Δοκίμασέ το και αν σε ικανοποιεί κράτα το, αλλιώς βάζεις κάτι άλλο....
MariaTs. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 lazaross το Kapersky Security Suite έχω κι εγώ. Γιατί να το βγάλεις και να βάλεις το ZoneAlarm; Θα σε μπερδέψει περισσότερο κι άντε να βγάλεις άκρη...
lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 δεν εχω το kaspersky αλλα το zonealarm Security Suite. Και εμενα το Kaspersky μου φανηκε λιγο βαρυ και θα φαει ποδι..! πιο βαρυ δεν ειναι το Kaspersky απο το Zone alarm? 1 ωρα και 12 λεπτα και ακομα να τελειωσει το scan για ιους του Zone Alarm!! βεβαια και με το Kaspersky Μιαμιση ωρα που πηγαινε.. γιατι ετσι πολυ;
ThundeR_21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 file lazaross Exw egkatesthmeno to Zonealarm Security Suite v5.5.062.004 edw kai 6 mhnes. Eimai apoluta ikanopoihmenos. Einai elafry, to firewall tou einai apisteuto (kanei to pc stealth, apokriptei oles tis port), to antivirus pou exei einai kai auto apisteuto (exei syxno update, me exei swsei pampoles fores apo dialers,trojans,viruses on sight, poly grhgoro scan). To Pc Magazine kai to Computer and Software se ena sigkritiko test to eixan theopoihsei. 1o me diafora. Gia na mhn pareksigithw. Exoun perasei apo ta xeria mou ta ekshs: NOD32, Norton antivirus, Mcafee, Panda, Karpensky, AV, Kerio alla kanena den ekane thn douleia pou exei kanei to Zonealarm Security Suite. Den eimai stelexos ths ZoneLabs eimai apla enas poly ikanopoihmenos xrhsths. Lazare mia dokimh den tha se blapsei!!! Tha me thimitheis
lazaross Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 το Zone Alarm το εχω περιπου 1 χρονο, αλλα σημερα εβαλα και το Security Suite. οντως το firewall ειναι τελειο! σιγουρα αποκρυπτει ολες τις ports; γιατι τοτε λεει οτι εχω 45000 χιλιαδες επιθεσεις;
ThundeR_21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 sigoura tis apokriptei. Kai emena mou leei oti exei apotrepsei 11382 intrusions. Auto den shmainei oti oles htan apo kakoboulous xrhstes h' oti kataferan na perasoun apo tis ports. Diaforoi servers h' sites xrhsimopoioun kapoies texnikes (kuriws mesw ton cookies) gia na "doun" thn IP Address tou xrhsth kai na krathsoun ena eidos katastashs episkepsimothtas kai mporw na se diabebaiwsw oti einai para ma para polla ta site pou to kanoun auto. Auta ta texnasmata ta apotrepei to firewall tou zonealarm kai ta xaraktirizei ws intrusions. Epishs oi high rated epitheseis pou grafei akribws apo katw einai kurios prospathies gia xrhsh tou NetBIOS tou systimatos. Telos pantwn gia na mhn se zalizw, to thema einai oti toso kairo pou xrhsimopoiw to zonealarm security suite (6 mhnes) kai mpainw sto net kathe mera gia arketes wres den exw kanena problhma oson afora iomorfiko logismiko opoiasdhpote morfhs. Auto shmainei polla.
lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 προσπαθω να μπο mirc στον server darkness.gr και λεει οτι ειναι blocked απο το zone alarm security! τι να κανω;
trospe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Πρέπει να αρχίσεις να μαθαίνεις το ΖΑ security suite. Μπορεί για ένα surfaki να είναι σχετικά απλό,αλλά όταν πρόκειται για κάποιες υπηρεσίες και πόρτες τότε θέλει λίγο configuration. To ZA security suite περιλαμβάνει νομίζω το AV E-trust. Mαζί με το spyware blaster και τα συχνά updates θα κολλήσεις ιο πολύ δύσκολα. Εγώ νοιώθω τον υπολογιστή μου ατσάλινο εδώ και μήνες. Μοιάζει πολύ η σουϊτα αυτή με την Heineken...καμιά σχέση με τις άλλες.
lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Έτσι έτσι.....Εγώ πάλι βλέπω ότι ανοίγεις πολλά νέα threads χωρίς να υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος.....Την μια ρωτάς ρε παιδιά τι λέει το Zone, να το βάλω στο PC???? Μετά από λίγο λες ότι ήδη το χεις 1 χρόνο στο PC (τότε τι ρωτάς??? μετά από 1 χρόνο αποφάσισες να ζητήσεις γνώμες ??!!!), και τώρα λες ότι το βαρέθηκες κιόλας γιατί κολάει συνέχεια το PC.....απο ποτε το Zone Alarm εγινε ισο και ομοιο με το Zone Alarm Security Suite? ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!
nk_surfer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 απο ποτε το Zone Alarm εγινε ισο και ομοιο με το Zone Alarm Security Suite? ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! Από τότε που το έφτιαξε η ZoneLabs....Το antivirus k firewall είναι ακριβώς τα ίδια....Η διαφορά είναι ότι ενσωματώνει κάποια έξτρα utilities......Το ZoneAlarm with Antivirus είναι μόνο firewall+antivirus......Η προστασία όσον αφορά antivirus+firewall είναι ίδια.....Και για μένα το ZoneAlarm with Antivirus είναι προτιμότερο από το suite..... Δεν φτάνει που δεν ξέρεις πολλά πράγματα, και ρωτάς συνέχεια το παραμικρό χωρίς να κάνεις και ένα στοιχειώδες search και να διαβάσεις μόνο σου 1-2 πράγματα, αλλά πάμε να σε βοηθήσουμε και μας την λες κ από πάνω....Δεν θα ξαναασχοληθώ πλέον με τις απορίες σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.