Προς το περιεχόμενο

Κάθε πότε αναβαθμίζετε τις εκδόσεις των προγραμμάτων σας?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε ποτε βαζετε στο pc σας τις νεες ανανεωμενες εκδοσεις των προγραμματων που χρησιμοποιειτε?

- αμεσως μολις κυκλοφορησουν

- οταν χρειαστειτε ενα νεο χαρακτηριστικο της νεας εκδοσης

- εξακολουθειτε να δουλευετε με την παλια εκδοση του προγραμματος, αφου σας κανει τη δουλεια σας

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν το ίδιο το πρόγραμμα θα κάνει έλεγχο για νέες εκδόσεις και έχει κάτι καινούριο, αφού προηγουμένως ενημερωθώ για το τι επιπλέον έχει η νέα έκδοση! Αν δω ότι έχει κάποιο στοιχείο που είναι δευτερεύων για την όλη δουλειά που χρησιμοποιώ το 'χ' πρόγραμμα τότε δεν τον αναβαθμίζω! ;)

Δημοσ.

πάντα Πριν κυκλοφορήσει η νέα έκδοση.

Για να είμαι έτοιμος να απαντήσω στην επερχόμενη ερώτηση του karib : "βγήκε το νέο Μιτσαρας ΖΠ ver 69999!!!! Αξίζει η αναβάθμιση και τι προσφέρει?"

Δημοσ.

Κάθε όποτε μου κάτσει. Υπήρχαν περίοδοι που είχα να κάνω αναβάθμιση κάνα χρόνο, και άλλες που με είχε πιάσει updatομάνια και συνέχεια έψαχνα. Τώρα μάλλον είμαι στη δεύτερη φάση.

βγήκε το νέο Μιτσαρας ΖΠ ver 69999!!!! Αξίζει η αναβάθμιση και τι προσφέρει?

Προσφέρει συμβατότητα με το Κιτσάρας 3.22!

Δημοσ.

Μάλλον ανάλογα με το τι παραπάνω προσφέρει η νέα έκδοση.. Όχι πως δεν υπάρχουν φορές που βάζω απλά για να λέω ότι έχω την πιο καινούργια.. Μάλλον όπως μου'ρθει τελικά :lol:

Πάντως, σε αρκετές περιπτώσεις, σε προγράμματα που γνωρίζω, περιμένω για κάποια νέα stable έκδοση (βλ. AutoGK)

Δημοσ.

Παιδιά μπείτε να τσεκάρετε το site μου http://www.updater.tk

Εκτός του προγράμματος που έχω φτιάξει για το οποίο συζήτηση γίνεται εδώ, έχω φτιάξει στο forum μου και μία online υπηρεσία, η οποία κάνει περίπου την ίδια δουλειά (για όσους δε θέλουν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμά μου). Απλά γράφεσαι στο forum μου, επιλέγεις ποια προγράμματα σε ενδιαφέρουν και κάθε φορά που βγαίνει κάποια νέα έκδοση, εγώ κάνω ένα post στο κατάλληλο topic και ενημερώνονται με email οι ενδιαφερόμενοι. Στα post βάζω και τα changelogs.

Γραφτείτε όσοι ενδιαφέρεστε κι αν κάποιος θελήσει να με βοηθήσει, κάνοντας κι εκείνος τέτοια posts ας μου το πει

Δημοσ.

Συνήθως κάνω αυτό που αναφέρεις στις επιλογές 2 και 3. Αν δεν πρόκειτε για κρίσιμες ενημερώσεις κρατάω τα παλιά προγράμματα. Γενικά χρησιμοποιώ σε αρκετές περιπτώσεις παλιές εκδόσεις πχ Acdsee, SnagIt, Cute FTP κ.α.

Δημοσ.

Εγώ εκτός από το Nero και το παλιό ACDSee 3.1 όλα τα υπολοιπά προγράμματα να αναβαθμίζω μόλις βγει μια καινούργια έκδοση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...