Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για ραδιόφωνο

GCMH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την PixelView PlayTV Pro (με το γνωστό ΒΤ878Α). Μήπως ξέρετε κανά πρόγραμμα για να πιάνω ραδιόφωνο επειδή αυτό που έχει η κάρτα δεν μου πολυαρέσει....

Κατά προτίμηση να ΜΗΝ χρειάζεται να αλλάξω οδηγούς (δεν έχω όρεξη για πειράματα - προς το παρόν..... :wink: χε χε)

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν το κατάφερα ποτέ να το κάνω να λειτουργήσει το Radiator... Πάντως και σε ξένα φόρουμ αυτό επιλέγουν, άρα πρέπει να είναι καλό!

Δημοσ.

Χθες το κατέβασα και το δοκίμασα (το Radiator)... δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει. Από ότι κατάλαβα θέλει κάποιους ιδιαίτερους οδηγούς, τους οποίους δεν προτίθεμαι να περάσω.

Αν βρίσκαμε κάτι αντίστοιχο σαν τον πολύ καλό DSCALER...........

Δημοσ.
InterVideo WinDVR 3!!!!! korifaio

Μα αυτό είναι πρόγραμμα για να βλέπω και να γράφω τηλεοπτικά προγράμματα.

Μαλλον δεν κατάλαβες... :???:

Πρόγραμμα για ραδιόφωνο θέλω....

Δημοσ.
egw douleuw to bRadio pro, apo to opoio eimai euxaristhmenos an kai exei merika oligon enoxlhtika bugs. einai elafru, krubetai sto tray kai paizei mia xara :)

Να σε ρωτήσω τότε τί κάρτα έχεις και τί οδηγούς έχεις περάσει γιατί σε έμένα αυτό το πρόγραμμα που το δοκίμασα δεν έτρεξε ....

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω τότε τί κάρτα έχεις και τί οδηγούς έχεις περάσει γιατί σε έμένα αυτό το πρόγραμμα που το δοκίμασα δεν έτρεξε ....

Κι εγω Pixelview PlayTv Pro εχω και το Borg Radio δουλευει μια χαρα. Εβαλες τη ρυθμιση Pixelview PlayTv Pro και Line-in στα settings?

Το Radiator το προτεινουν πολλοι αλλα κι εγω που το δοκιμασα δε δουλευει οποτε δε το εψαξα παραπανω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ σε όλους που βοήθησαν ;-)

Τελικά το Borg έτρεξε...Το θέμα είναι ότι αυτό που κατέβασα είναι στα πολωνικά!!!

Υπάρχει καμιά έκδοση στα αγγλικά μήπως;

Δημοσ.

Συμπληρώνω...το BORG μπορεί να έτρεξε αλλά παρούσιάστηκαν και μπλε οθόνες μαζί του, αρχεία κατεστραμένα, Event Viewer να μη λειτουργεί κ.α :-x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ..........

Το πέταξα ουστ!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...