hexenlord Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 λογικα απο παιχνιδι πρεπει να ειναι και μαλιστα strategy.. αμχ.. μηπως απο το empire earth; αντε να πω και στην τυχη το gothic. Ti logika vre lazorros,afou leo INE pehnidi. Den ine tipota apo afta pou ipate,den ine strategy,ine pehnidi konsolas.Pasignosto, ehi pari 9.4 apo gamespot. Se ena cut scene kapii fonazan se kapion allon: "he-retic,he-retic" An den to ehete vri eos avrio,tha to apokalipso.'Nihta!
MariaTs. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μπορεί και να είναι ο 'Άρχοντας των δαχτυλιδιών'!
lazaross Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 μηπως ειναι το heretic; το εχω γιατι, αλλα δεν το εχω παιξει ποτε
hexenlord Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 ine shoot em up!To soundtrack ehi kikloforisi se CD.Kanena apo ta dio pou ipate.Apokliete na min to vrite tora.
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Λάζαρε, κάνε μια λίστα με όσα παιχνίδια έχεις παίξει, σίγουρα θα το πετύχεις. Edit: OK... Να πω κι εγώ ένα στην τύχη μιας και το έχουμε ρίξει στον τζόγο όλοι... Halo...;
hexenlord Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Finally!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!An ke tha borousa na gino poli kakos,afou ine to HAlo 2 Vre pedia...to halo na min xerete...tststtstststststtststs!Come on Cristina,vale kati kalo!
Cristina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει απόψε... Και ταινία και sample (και τα 2 στην τύχη)... Να παίξω κανένα τυχερό παιχνίδι; Για να πάμε παρακάτω (ταινία)...
MariaTs. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Γνωστό μου ακούγεται το δείγμα. Μάλλον θα είναι ταινία απ'την δεκαετία του '80!
Edgar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 epidi den prepei na einai twin peaks, mipos einai virgin suicides?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.