redxaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ok μπορει να ακουστει χαζο το σημειο που σκαλωσα στο παιχνιδι αλλα μιας και δεν εχω μεγαλη πειρα τι να κανω!! ειναι στην αρχη εκει που μπαινεις στο καστρο και παλευεις με εναν εχθρο που που φτιαχνεται απο κορακια και αφου τον νικησεις ξαναεμφανιζεται λιγο πιο πανω στο ιδιο μερος! Εκει κολλαω..στο πως να παω εκει πανω που βγαινει,εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα αλλα τπτ δεν μπορω να φτασω εκει πανω!! για πειτε ρε παιδια εσεις που το εχετε παιξει τι να κανω???
mert Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Den mporw na sto e3hghsw akrivws alla yparxoun shmeia pou prepei na skarfalwseis gia na ton ftaseis.Psa3e ligo trigurw. Y.G Siga mhn se boh8hsa twra.
redxaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 χαχαχ αν μου ελεγες που περιπου ειναι τα σημεια!!
Sam235 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Ο τοίχος που σκαρφαλώνεις είναι δεξία απο την πόρτα που μπαίνεις (βγαίνεις) για να αντιμετωπίσεις το κοράκι για πρώτη φορά. Sam.
redxaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 αφου ανεβω εκει που λες που παω μετα για οσο και να πηδαω(κγουχ κγουχ) δεν ανεβαινει αλλο
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 an den kano lathos kapou einai 2 kolones . pidas sinexia endiamesa ton kolonon gia na pisatseis psila kai meta pidas .
user Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Σωστα.Ανεβαινεις πηδωντας αναμεσα στον τοιχο και την κολωνα.Μετα πιανεσαι στην κολωνα,γυρνας,πηδας και πιανεσαι απ'την αλλη κολωνα.Τελος γυρνας και πηδας κατω στο επιπεδο που βρισκεται ο πουλανθρωπος! Γκα!
redxaris Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 σωστα παιδια ολα οκ το περασα !ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 pisatseis xaxaxaxaxaxa ti eipa pali....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.