cinemusic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Προρπαθωντας να κανω καποια αρχεια avi σε dvd κατεληξα στο AVItoDVD και δηλωνοντας του για enciding το cce. Οταν ομως παει να μπει ο encoder μου βγαζει το εξης error. " Couldn't find appopriate video codec for 'YV12' Ψαχνοντας στο forum μαθαινω πως το cce εχει προβλημα αναγνωσιμοτητας με το ΥV12 όταν χρησιμοποιω avisynth version 2.50. Σε αντιθετη περιπτωση (δηλαδή δουλεύοντας με παλιότερη version του avisynth ) μπορει μεν να μην εχω αυτό το πρβλημα αλλα δεν δέχετε avi (Xvid η Divx) για μετατροπη σε mpeg 2 με το cce. Μου βγαζει error ‘ Frame size 812X56 is not supported. Supported size is up 720X576’ Aν δεν μου βγαζε αυτο το error πιθανον να μην ειχα προβλημα με avisynth 2.07 αλλα... Τι μου μενει να κανω; Υπαρχει καποιο τροπος που να κανει το cce να αποφευγει να μου ζητα το YV12; Σε αυτο μπορει να φταιει και το AVI to DVD καθως μεσω αυτου ανοίγει το cce και μου ζητα YV12.
parsifal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Ανοίγεις το avs αρχείο και προσθέτεις στο τέλος την εντολή: ConvertToYUY2()
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.