Προς το περιεχόμενο

Alcatel OT-C 651

pix_lax82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό το κινητό εχθές. Κοιτάω είχε υπέρυθρες. Ωραία Λέω θα το συνδέσω στο PC. Πολύ θα το ήθελα με απογοήτευση διαπίστωσα οτι δεν συνδέονταν τα 2 μαζί. Λέω δεν πειράζει θα πάρω την γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Alcatel. Μου είπαν οτι δεν συνδέετε με το ΜΑ-660 αλλα με όλα τ'άλλα κινητά και τους φορητούς. Οκ λέω οτι είναι θα το στέλνω στο δικό μου και απο εκεί και πέρα θα το στέλνω μεσω του άλλου στο PC. Πάω να στείλω τίποτα το ίδιο πρόβλημα. Ξαναπαίρνω τηλέφωνω και ξαναρωτώ τιγινεται και μου λένε οτι είμαι πολύ άτυχος γιατι το συγκεκριμμένο κινητο δεν επικοινωνεί ούτε με το δικό μου!!! Δηλαδή έλεος. Και μου είπε οτι υπάρχει ένα καλώδιο που πρέπει να αγοράσω για να το συνδέσω στον Η/Υ απο την Alcatel. Δηλαδή έλεος τι συμβατότητα έχει αυτο το γ@@@@@νο κινητό!!!

Δημοσ.

Mάλλον μόνο με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.Αφού συνδέεται με τις κεραίες και πέρνεις/δέχεσαι κλήσεις πάλι καλά να λές δλδ ε? έλεος όντως.

Δημοσ.

Είναι κρίμα πραγματικά.

Είχα το 99 το πρωτοποριακό OTP. (Οσοι αμφιβάλλουν για το χαρακτηρισμό, ας κάνουν τον κόπο ν' ανατρέξουν στο GSMArena και να το συγκρίνουν π.χ. με το bestseller 3310, που κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά).

Καλώδιο σύνδεσης δεν βρέθηκε ποτέ. Το τεράστιο -για την εποχή- ευρετήριο έπρεπε να το επεξεργαστείς στη συσκευή και να ξεχάσεις το backup. Ενα εκπληκτικό hacking στο firmware που το έκανε dual-band, το πέρασα στο εξωτερικό.

Τα ελληνικά δεν δούλεψαν ποτέ σωστά.

Κι όταν τάφτυσε η μπαταρία, στάθηκε αδύνατο ν' αντικατασταθεί! Κάποια στιγμή, μου έδειξαν ότι είμαι ενοχλητικός: "Αφού παίρνει και απλές μπαταρίες, (όντως γινόταν!) τί την θέλετε τη λιθίου;" μου είπε ο "αγανακτισμένος" τεχνικός και μ' άφησε ξερό!

Δυστυχώς, το πρώτο μου Alcatel, έμελλε νάναι και το τελευταίο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...