Dark-Shadow Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 GIa sas pedia mporete na mou peite pos mporo na ftiakso ena multivlient diladi na anoigo ena programa ke na dialego me poion server na pekso as pou me thelo bnb pata bnb ke play alla to loloi oi server na exoun to patch gia na dixnei ta lvl ton teraton ke na exei makrini kamera mporeite na mou peite pou mporo a to vro ke pos mporo na to ftiakso?
Cristina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Νομίζω πως επειδή στον BNB έχει patch, δεν γίνεται αυτό. Δηλαδή να μπορείς να βάλεις κι άλλους servers που να έχουν και αυτοί patch. Υποψιάζομαι πως αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν προσθέσεις την IP του server σε ένα αρχείο «host» των windows, αλλά και πάλι δύσκολο μου φαίνεται γιατί το παράθυρο για την επιλογή του server εμφανίζεται αφού έχεις κάνει login. Οπότε μάλλον δεν παίζει αυτό... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (ίσως καποιο άλλο προγραμματάκι) που να μπορείς να το κάνεις αυτό... :roll:
Eminem Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2005 Μάγκα στο internet cafe που παω όταν ανοίγω το l2 μου βγάζει μια μεγάλη λίστα από servers... Θα μου το αντιγράψουν αυτή τη βδομάδα κ θα δω αν δουλείει...
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 pedia ke ego exo to multiclient mou to edose enas admin tis noobwars ke exei 3 servers nbn noobwars ke the web alla to bnb den doulevei gamoto
alfas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 File to programma pou psaxneis legete connect den 3ero an pezei se C2 kai pano...
Dark-Shadow Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ego thelo na pezei se c3 mono ke thelo na valo bnb noobwars ke official pos mporo na to kano?
Tetix Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ego thelo na pezei se c3 mono ke thelo na valo bnb noobwars ke official pos mporo na to kano? Αφού το πήρες αυθεντιό, τι το θές το BnB? :wink:
agri0gatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 eno stous allous??? aporw giati epelekses LIneage 2 kai den piges wow ?
Cristina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 eno stous allous??? aporw giati epelekses LIneage 2 kai den piges wow ? Εσύ γιατί προτιμάς μακαρονάδα μπολονέζ από φασολάδα; Dark-Shadow, Κάνε ένα copy το System folder και στον ένα από τους 2 που θα έχεις, πέρνα το patch του unofficial server που θες να παίζεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις όταν θες να παίξεις, είναι να κάνεις rename το εκάστοτε System folder. Π.χ. όταν είναι να παίξεις στον NW να ονομάσεις τον patchαρισμένο φάκελο «System» και τον άλλον «System 01». Επίσης, στο αρχείο «hosts» (C:\windows\system32\drivers\etc) να βάζεις 1η IP, την IP του server που θέλεις να παίξεις (για C3 servers) Όλα αυτά, αν όλοι οι servers που παίζεις, είναι ίδιο Chronicle. Ειδάλως, θέλει εγκατάσταση εκ νέου το κάθε Chronicle. Δε γνωρίζω αν υπάρχει πιο απλός τρόπος. Εγώ έτσι έκανα όποτε ήθελα να δοκιμάσω κάποιον άλλον server από αυτόν που έπαιζα.
guido Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 poli lag re ston official ama exei lag o official o bnb ti exei? oso giati dialegoun merikoi to la2 apo to world of pokemon...lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.