satore7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Εχουμε κ λέμε..Προσπαθώ να ανεβάσω μια σελίδα στο σέρβερ της τελλάς(έχω 20mb webspace).Αφού ανέβασα κάτι θέλησα μετά να το διαγράψω κ να ανεβάσω κάτι άλλο.Το θέμα είναι όμως οτι αυτό δεν διαγράφεται γιατι μου βγάζει το μήνυμα 550 δεν μπορείτε να το σβήσετε γιατί δεν είναι άδειο το directory.Ψάχνοτας για απαντηση σε αυτό είδα σε κάποια σελίδα του διαδυκτίου οτι πρέπει να πατήσω την επιλογή του να σβήνει κ μη άδεια directories.Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν έχω βρει να υπάρχει κάπου αυτή η επιλογή.Χρησιμοποιώ το filezilla.Το περίεργο είναι οτι αν ανεβάσω άλλο αρχείο δεν έχει κανένα πρόβλημα να το σβήσει.Αν γνωρίζει κάποιος για το πως θα κάνω αυτη τη διαγραφή ας βοηθήσει λιγο γιατί δεν βλέπω να τα βγάζω πέρα..
Dikemou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 svise prota ta contents tou directory manually, kai meta to idio to directory... :/
satore7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Το κάνω αλλά ουτε κ αυτά δεχεται να τα σβήσει με το ιδιο μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.