geovard Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Υπάρχει τρόπος(προφανώς αναφέρομαι σε κάποιο πρόγραμμα) πού να δημιουργεί εικονικό raid σε δύο partitions χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσω χρήματα για την αγορά δύο ίδιων δίσκων μιάς καί η μητρική μου έχει raid controllers? Ότι γράφω στο ένα partition (στο C) να γράφεται αυτόματα καί σε ένα άλλο.
Dikemou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 kai epimeno stin apantisi oti efoson theleis na "ekmetalleutheis" to hardware raid sou, tote prepei na baleis perissoterous apo 1 fisikous diskous. ti akrivos na sou kanei to software diladi? ti akrivos tha sindeseis pano ston controller? mono ton ena disko? kai na ginotan auto pou theleis, tote tha anairouse kai tous 2 apo tous 2 (basikous) logous iparksis tou raid: speed kai redundancy, kathos kai ton idio ton orismo: redundant array of independent disks
billpeppas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Windows 2000 Professional SP4 & Windows 2003 Server Series έχουν support για software RAID Arrays. Convert your "intended for array" disks from Basic to Dynamic ( Right click "my computer" manage...disk management ). Then create a Mirroring Array ( RAID 1 ) Edit: oops, λες για 2 partitions στον ίδιο δίσκο... χμ...αυτό δεν το έχω κοιτάξει... αύριο θα δω αν γίνεται, και θα σου πω.
geovard Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Λοιπόν μάλλον δεν το έθεσα καί πολύ ξεκάθαρα. Εξηγώ.Έχω στο pc δύο φυσικούς δίσκους.Γίνεται με software ότι γράφεται(αποθηκεύεται) σε ένα partition στον ένα δίσκο να αποθηκεύεται καί σε ένα partition τού αλλου δίσκου?Έτσι πού αν βγεί out ο ένας δίσκος να σώσω ότι μπορώ.Γιά ασφάλεια δηλαδή όχι γιά ταχύτητα. Παρακάπτοντας δηλαδή τελείως τούς raid controllers. Γι αυτό είπα γιά εικονικό σύστημα.Ψευδοraid θα το έλεγα.
billpeppas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Just like I said...http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=883299&postcount=3 πρίν το edit... για τα XP δεν μπορώ να σου πω σίγουρα, διότι δεν χρησιμοποιώ XP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.