CHRIS_MALL Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Exw kleidwsei me ton klassiko tropo kapoia arxei word kai excel...gnwrizei kaneis an mporw na mpw mesa sta arxeia i' kapoia lysh giati exw xehasei ton kwdiko mou..? Help me..!
lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Word Password Recovery με αυτο το προγραμμα βρηκα τον 5ψηφιο κωδικο σε ενα αρχειο doc.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 advanced office password recovery то εχω και μπορω να πω οτι κανει δουλεια. Θα σου προτεινα δε,αν θες ,και δεν ειναι "εμπιστευτικά" (=top secret) τα αρχεια σου να μου τα εστελνες να στα ξεκλειδωσω...αλλα πέρνει "τρελλές ώρες" Δουλεύει σε ολους τους τύπους αρχείων office!!!
CHRIS_MALL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Word Password Recovery με αυτο το προγραμμα βρηκα τον 5ψηφιο κωδικο σε ενα αρχειο doc. distyxws einai demo kai isxyei mono gia arxeia word kai mexri 3 grammata o kwdikos...kati allo exete ypopsi sas?
CHRIS_MALL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 advanced office password recovery то εχω και μπορω να πω οτι κανει δουλεια.Θα σου προτεινα δε' date='αν θες ,και δεν ειναι "εμπιστευτικά" (=top secret) τα αρχεια σου να μου τα εστελνες να στα ξεκλειδωσω...αλλα πέρνει "τρελλές ώρες" Δουλεύει σε ολους τους τύπους αρχείων office!!![/quote'] Yparxei kapoy free?
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 αν ψαχνεις για free προγραμμα που να κανει τετοια δουλεια, πολυ δυσκολα.. εχεις pm..
CHRIS_MALL Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 αν ψαχνεις για free προγραμμα που να κανει τετοια δουλεια, πολυ δυσκολα.. εχεις pm.. Yparxei kati paromoia kai se excel? Exeis pm file mou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.