Sailsman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Στο pcάκι που έχει το ξαδελφάκι μου, σε μερικά παιχνίδια, φαίνεται να είναι "πατημένο" το enter συνέχεια με συνέπεια να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Όπως στο San Andreas και στο NFSU2. Στα windows κανένα πρόβλημα όπως και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και θέλω τη βοήθειά σας αλάνια... Η σύνθεση του υπολογιστή του είναι η εξής: HARDWARE: ----------- - MSI K8N Neo4 NForce 4 ULTRA - AMD ATHLON 64 3000+, - 512 MB RAM - MSI GFORCE 6600,PCI-EXPRESS - MAXTOR (SATA) HARD DISK - ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ-ΠΟΝΤΙΚΙ MICROSOFT SOFTWARE: ----------- - WINDOWS XP PRO SERVICE PACK 2 - Επομένως, έχει και Direct 9.0c. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Υ.Γ: Έχω την εντύπωση ότι δεν ταίριαζε και τόσο πολύ στα "Παιχνίδια" και γι αυτό δεν το πόσταρα εκεί.
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 nomizo oti ftei i ram 512 eine kapos ligi gia tetia games an dokimazes allo 1 chipaki ram 512 tha petouse..!! pithanon diladi na kanei eikoniki mnimi sto HD afou den ftanei i ram. (gia prosexe tin ora tou game to fotaki tou HD douleyei synexeia?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.