Guerriero4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 mporei na kanesi hero save otan eisai se quest( sozei mono ta statistika tou irwa, oxi to simeio tou quest pou eisai) kai otan eisai sto hero's Guild, kaneis World save, pou sozei ta panta. btw to termatisa prin 2 meres
MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 file guerriero4 exei epipleon xaraktiristika apo to xbox giati aneferes oti einai megalitero..simioteon to exo teleiosei 2 fores se xbox.
doc1000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που σημαδεύεις πάνω/κάτω? Γιατί θέλω να γίνεται αντίθετα απ' την default κίνηση του ποντικιού...
Guerriero4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 file guerriero4 exei epipleon xaraktiristika apo to xbox giati aneferes oti einai megalitero..simioteon to exo teleiosei 2 fores se xbox. Featuring more story and side quests, as well as new regions, spells and equipment, The Lost Chapters is arguably going to be the game that the original Fable should have been. ena Preview edw, me tis dafoes ap'tin ekdosi tou xbox. http://www.gamershell.com/articles/952.html http://www.firingsquad.com/games/fable_preview/ Otan to epeza, eixa riksei mia matia sto guide tis xbox ekdosis kai apo kei pou teleiwne tou xbox exei peripou alles 3-4 wres paixnidiou nomizw.
Bigi444444 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Eγώ πολεμάω 3 ημέρες ρε παιδιά μπας και μου έρθει, αλλά τίποτα.Έχει κάνει ελαχιστότατο τμήμα της διαδρομής.Φαίνεται το καράβι που το φέρνει θα βρήκε φουρτούνα... Αν πάντως κάποιος θέλει ας με ενημερώσει με ποια ταχυδρομική εταιρεία του ήρθε γιατι η δικιά μου θα κάνει αιώνες! Ευχαριστώ!
mandipl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 dokimases tin " torrent -express" se ligo mono ayti tha meinei stin agora . asteieyome vevea eee.....
Bigi444444 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Μωρέ με την παλιοεταιρεία αυτή δοκιμάζω, αλλά τίποτα! Μακρύ το ταξίδι...
RomeoJuliet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω save? Έχω ξεκινήσει σαν πολεμιστής το έσωσα πάω να το ξαναξεκινήσω και με βγάζει από την αρχή
Dark_son20 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 to pexnidi kanei mono tou save otan kaneis esi save kanei mono to status sou kai se ksekinaei apo tin arxi tis apostolis
chrislayer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλό αλλά μικρό (14 ώρες μόνο και με όλες τις δευτερεύουσες αποστολες). Το καλύτερο tip πάντως που σε σώζει όταν δεν έχεις χρήματα είναι οτι αν αγοράσεις ένα σπιτι και κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις του μπορείς να κρεμάσεις στους τοίχους σε ορισμένα σημεία τα έπαθλα που έχεις πάρει και ανεβάζουν τιν τιμη.Σπάς τις πόρτες και κρεμάς τα έπαθλα και μετά το πουλάς.Μετα μπαίνεις μέσα αφού οι πόρτες μενουν σπασμένες παίρνεις τα έπαθλα από τους τοίχους και το ξαναγοράζεις λιγότερο αποτι το πουλησες!!!Χωρίς να επιρεάζει το χαρακτήρα η κατι άλλο!!!Συγκεκριμένα στο knothole glade έβαζα δύο ακριβά έπαθλα και κάνοντας αυτό κέρδιζα 3500 καθε φορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.