andreas_m Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Πια από τις δύο Μητρικές προτείνετε για έναν AMD 3800+ X2 socket 939 ??? MICROSTAR MSI K8N SLI Platinum ή ASUS A8N-SLI DELUXE Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πια να διαλέξω. Είχα καταλήξει στην ASUS αλλά δεν υπάρχει για την ώρα. πείτε μου κάποια άποψη. Να περιμένω για ASUS ή να πάρω την MSI. Ευχαριστώ για την υπομονή σας
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Σύμφωνα με άλλα forums αλλα και reviews που έχω διαβάσει δεν θα απογοητευτείς αν πάρεις την MSI. Το μόνο μείον είναι πως δεν έχει slot PCI-E x1. Για πιο αναλυτικά ας απαντήσουν οι έχοντες γνώση των μητρικών αυτών
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Την Asus, διότι τα τωρινά BIOS της MSI έχουν πολλά προβλήματα με τους AMD Athlon 64 x2. Και είναι γνωστό ότι η MSI έχει τραγικά σφάλματα στα BIOS τους, και ότι αργούν πολύ μέχρι να βγάλουν ένα πολύ καλό BIOS.
overclocker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Εγω βαζω στο παιχνιδι και την DFI LANPARTY NF4 SLI-DR.
andreas_m Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά για τις απαντήσεις σας, αλλά τώρα μάλλον με τρεις διαφορετικές πρέπει να το παίξω κορώνα-γράμματα, αλλά και πάλι τα forum γι'αυτό είναι για να παίρνουμε πολλές απόψεις και η επιλογή δική μας!!!
billpeppas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Απλό ζήτημα...Asus vs DFI. Αν δεν είσαι overclocking/δεν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το overclocking, τότε Asus. Αλλιώς...DFI
andreas_m Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ πολύ όλους και ειδικά τον billpeppas, κάτι ξεκαθάρισε επιτέλους στο μυαλό μου...
phovos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Κατσε να γραψω κι εγω κατι μπας και μου κι εμενα καποιος ευχαριστω Την asus σκεψου την σαν μια καλόβουλη νοικοκυρά που κανει τα παντα τελεια και απροβληματιστα αλλά κατα τ'αλλα ειναι λίγο ντεκ@υλε... Τη DFI σκεψου την σαν μια γκομενα ,τρελο μωρο η οποία όμως είναι εντελώς bitch και μπορει να σου βγαλει τη παναγία αν θελει.Αν όμως βρεις τα κουμπια της δε θα θες να την αποχωρηστεις ποτε... Καλα εγραψα παλι...Και στο πα ρε phovos μη πίνεις και μετα μπαινεις στο insomnia...
andreas_m Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Eυχαριστώ κι εσένα phovos αλλά εγώ είμαι λίγο συντηρητικός γι'αυτό κατέληξα στην asus.
phovos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Καλα έκανες ειναι πάρα πολύ καλή μητρική και δεν θα το μετανιώσεις!
yiannakas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 μακρυά από msi, έχω και msi μητρική και msi κάρτα γραφικών και ξέρω..
billpeppas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 μακρυά από msi, έχω και msi μητρική και msi κάρτα γραφικών και ξέρω.. μακριά από την Toyota...έχω Yaris και ξέρω... Αυτό το πράγμα είπες μόλις τώρα ρε Yiannakas... Αδικαιολόγητα, δίχως την παραμικρή ουσία... Άσε που...εσύ μπορεί να έχεις το Α μοντέλο της εταιρίας, το οποίο όντως μπορεί να μην είναι καλό, αλλά έχεις δοκιμάσει το Β η Γ μοντέλο της εταιρίας το οποίο μπορεί να είναι καλό? Οπότε λέω και εγω: Μακριά από την Toyota..έχω Yaris και ξέρω... άρα και το Supra είναι ένα μ********ο ε ?
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Η Αsus είναι πολύ καλή. Η επιλογή σου ήταν η πρώτη φίλε μου και πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.