Προς το περιεχόμενο

HP laptop offer... by Carrefour

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από την επιλογή του Acer 3022 WLMi για προσωπική χρήση, το οποίο είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι για τα λεφτά του, είδα αυτή την προσφορά για σήμερα και βλέπω ότι είναι αρκετά ελκυστική.

Ξέρει κανείς αν είναι αναβάθμιση της μνήμης σε κάποιο κανονικό μοντέλο (ποιό είναι αυτό) ή αν τελικά λέει σαν προσφορά; Είμαι έτοιμος να τον παραγγείλω και ειδικά με 24 άτοκες δόσεις μπορώ να πω πως δεν με χαλάει καθόλου.

Όσοι έχουν κάποια γνώμη περί αυτού παρακαλώ εκφράστε τη τάχιστα!

Δημοσ.

Αλλο Παστο και αλλο παστιτσιο

Αλλο celeron και αλλο centrino

Δημοσ.

Καλο μηνα σε ολους, Ειδα και εγω την προσφορα του carefour και ηθελα την γνωμη σας γιατι σκεφτομαι σοβαρα να τον χτυπησω. Με βολευουν ιδιαιτερα οι 24-36 ατοκες δοσεις, Το θεμα ειναι αν τα αξιζει τα φραγκα, εσεις τι λετε?

Δημοσ.

παιδια προσοχη το πηρα και εγω και παρολο που λεει centrino δεν εχει wifi, θα παω αυριο να δω τι παιζεται γιατι και απο το μαρουσι που μου εδωσαν ενα χαρτι ελεγε για wifi μεσα.

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε μου δεν εχει WiFi αρα δεν ειναι και centrino.Εχουν γραψει λαθος.Κατα τ'αλλα πολυ καλο.Παντως δεν θα βγαλεις ακρη.Ενημερωσε με παντως για την απαντηση που θα σου δωσουν.

Δημοσ.

Φιλε μου,ο επεξεργατης και η καρτα γραφικων μαζι με το WiFi αποτελουν τον ορο centrino.Η μονη διαφορα ειναι το WiFi στη συγκεκριμενη περιπτωση,ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι η ιδια.

Δημοσ.

Φιλε μου,ο επεξεργατης και η καρτα γραφικων μαζι με το WiFi αποτελουν τον ορο centrino.Η μονη διαφορα ειναι το WiFi στη συγκεκριμενη περιπτωση,ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι η ιδια.

Δημοσ.

τελικα αυτο καταλαβα και εγω επειτα απο επικοινωνια με την hp Και αποφασισα να τον κρατησω, απλα τσιμπησα και μια wifi καρτα της usrobotics pcmcia με 26 ευρω και τελειωσε η ιστορια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...