Προς το περιεχόμενο

HP laptop offer... by Carrefour

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου,ο επεξεργατης και η καρτα γραφικων μαζι με το WiFi αποτελουν τον ορο centrino.Η μονη διαφορα ειναι το WiFi στη συγκεκριμενη περιπτωση,ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι η ιδια.

τελικα αυτο καταλαβα και εγω επειτα απο επικοινωνια με την hp Και αποφασισα να τον κρατησω, απλα τσιμπησα και μια wifi καρτα της usrobotics pcmcia με 26 ευρω και τελειωσε η ιστορια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Tο βρηκα στα θαμμενα το θεματακι.... :)

Δυστυχως μετα απο 1,5 χρονο κι ενω ειχε ληξει η εγγυηση (1 χρονο) αλλα οχι οι δοσεις μου τα επαιξε η mothrboard και η αντιπροσωπεια θελει 400 euro να το φτιαξει.Σε ηλεκτρονικο της γειτονιας θελει 300 euro και φυσικα δε το φτιαχνω....εχει κανεις καμια καλυτερη ιδεα??? Κριμα ειναι να παει για πεταμα!!

Δημοσ.

Κουχου κουχου..πω πω σκόνη που το ξέθαψες?!!:-D:-D:-D πόσο έκανε ο φορητός σου όταν το αγόρασες..για το acer πάντα μιλάμε έτσι?αλλά κ 300 είναι αρκετά ρε γμτ..

Δημοσ.

Η προσφορα δεν ισχυει μαλλον απο οτι ειδα, παντως πολυ περιεργο τετοιο φορητο και να μην εχει ασυρματη συνδεση...

Δημοσ.

χα χα καλά πως να ισχύει ρε 21century?διάβασες ημερομηνία των προηγούμενων μηνυμάτων?χα χα πολύ γέλιο..που το βρήκες ρε strassenmeister?έπρεπε να ξεκινήσεις νέο θέμα θα μπερδευτεί κόσμος..lololol!!

Δημοσ.

Δεν αξίζει για κανένα λόγο η επισκευή του..ήταν ένα σχετικά φτηνό laptop και θα δώσεις τώρα το 1/3 της τότε αξίας του..για κανένα λόγο..κάνε το ανταλλακτικά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...