dimitris74 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε μου,ο επεξεργατης και η καρτα γραφικων μαζι με το WiFi αποτελουν τον ορο centrino.Η μονη διαφορα ειναι το WiFi στη συγκεκριμενη περιπτωση,ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι η ιδια. τελικα αυτο καταλαβα και εγω επειτα απο επικοινωνια με την hp Και αποφασισα να τον κρατησω, απλα τσιμπησα και μια wifi καρτα της usrobotics pcmcia με 26 ευρω και τελειωσε η ιστορια.
strassenmeister Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Ωραιος,κι εγω μαλλον αυτο θα κανω.
strassenmeister Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Tο βρηκα στα θαμμενα το θεματακι.... Δυστυχως μετα απο 1,5 χρονο κι ενω ειχε ληξει η εγγυηση (1 χρονο) αλλα οχι οι δοσεις μου τα επαιξε η mothrboard και η αντιπροσωπεια θελει 400 euro να το φτιαξει.Σε ηλεκτρονικο της γειτονιας θελει 300 euro και φυσικα δε το φτιαχνω....εχει κανεις καμια καλυτερη ιδεα??? Κριμα ειναι να παει για πεταμα!!
Venisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κουχου κουχου..πω πω σκόνη που το ξέθαψες?!!:-D:-D πόσο έκανε ο φορητός σου όταν το αγόρασες..για το acer πάντα μιλάμε έτσι?αλλά κ 300 είναι αρκετά ρε γμτ..
21century Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Η προσφορα δεν ισχυει μαλλον απο οτι ειδα, παντως πολυ περιεργο τετοιο φορητο και να μην εχει ασυρματη συνδεση...
Venisk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 χα χα καλά πως να ισχύει ρε 21century?διάβασες ημερομηνία των προηγούμενων μηνυμάτων?χα χα πολύ γέλιο..που το βρήκες ρε strassenmeister?έπρεπε να ξεκινήσεις νέο θέμα θα μπερδευτεί κόσμος..lololol!!
strassenmeister Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 E,επειδη θυμομουν πως υπηρχε ειπα να μην ανοιξω καινουργιο.990 εκανε και ειναι ΗΡ....τωρα σκεφτομαι τι επιλογες εχω...
Venisk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν αξίζει για κανένα λόγο η επισκευή του..ήταν ένα σχετικά φτηνό laptop και θα δώσεις τώρα το 1/3 της τότε αξίας του..για κανένα λόγο..κάνε το ανταλλακτικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.