Eusebius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Το υπέβαλα και στις ειδήσεις αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θα κάνει να εγκριθεί, και το δώρο είναι μόνο για μία ημέρα. Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια της, η Opera χαρίζει κωδικούς για την εμπορική έκδοση (χωρίς μπάνερ δηλαδή). Το μόνο που θέλει είναι μια διεύθυνση e-mail. Πηγαίντε εδώ, βάλτε ένα e-mail, και θα σας χαρίσει αμέσως έναν κωδικό για την έκδοση 8, για όλα τα λειτουργικά συστήματα: http://my.opera.com/community/party/reg.dml
nk_surfer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ΟΚ, το έκανα και όντως μου έδωσε τους κωδικούς..... Thanx Eusebius, να σαι καλά.... Πολύ καλή κίνηση από μέρους Opera, μπράβο τους....
aGka8l Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 op twra toda katse na dw an prolavww!24 leptakia ka8isterisi gmt
Adavis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μια χαρά δουλεύει ακόμα... Πήρα και εγώ έναν!!!
ALR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Εντάξει,μην τρελένεστε , όποιος δεν προλάβει ,μπορεί να τους πάρει διαφορετικά τους κωδικούς . Θα μου πείτε, άλλη χάρη έχει η νομιμότης!
Dark_Sage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Kathari kinisi marketing apo thn Opera..... Akoma kai egw pou eimai fanatikos Firefox....deleastika apo th prosfora kai katebasa ton browser..... Anyway opoios kai an einai o apwteros skopos tetoies kinhseis metrane.... Den menei tpt allo apo to na tou euxithoume: "Xronia polla!"
charis_k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 ....Anyway opoios kai an einai o apwteros skopos tetoies kinhseis metrane.... Den menei tpt allo apo to na tou euxithoume: "Xronia polla!" ...opws episis prepei na euxaristisoume kai ton filo mas ton "Eusebius".
predator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 οκ δε λεω καλη κινηση αλλα απο την στιγμη που αλλοι (καλυτεροι?) browsers ειναι δωρεαν δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχει banner η να ζηταει registration o opera. επισης δεν νομιζω πως μπορουμε να μιλαμε για κινηση "marketing" απο την στιγμη που ολοι οι αλλοι browsers ειναι δωρεαν (και χωρις ads) οπως και να εχει ευχαριστουμε τον φιλο Eusebius! τσιμπησα και εγω τον κωδικο μου και ας γκρινιαζω!:razz:
ydrokinisi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Και εμενα δουλευει εκτος απο κατι..... Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Μπορω να παιρνω e-mail και να στελνω e-mail που εχω στο ainigma.gr αλλα δεν μπορω απο yahoo και hotmail. Τι πρεπει να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.