Vangosmech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Παιδιά καλησπέρα!Γράφω αυτό το topic γιατι εδω και 8 μήνες τα νεύρα μου έχουν γίνει σμπαράλια.... Λοιπόν κάναμε μία σύνδεση ISDN αφού 2 PSTN ειναι πολύ ακριβές με τα πάγια...Τεσπά βάλαμε το νούμερο το κεντρικό και στο δωμάτιό μου βάλαμε ένα νέο νούμερο...Μέχρις εδώ όλα καλά. Κάποια στιγμή μετα απο κανα μήνα, βρέθηκα τυχαία σπίτι ένα πρωί και στις 8 η ώρα(γκαντεμιά να μην πας σχολή για να κοιμηθείς...), με παίρνει ένας κινέζος τηλέφωνο και σε άπταιστα κινέζικα μου λέει: ^%$#%^$@%$@&^%&^*%$#*^%$*$*$($&$ καταλάβατε? ε ούτε εγώ και αφου δεν καταλαβαινε κι αγγλικά το έκλεισα... Μετά απο λίγες μέρες, μεσημεράκι στα αγγλικά αυτήν τη φορά ζητήσανε το εμπορικό τμήμα της Κινέζικης Πρεσβείας...Πάλι ευγενέστατος απαντάω ότι κάνουν λάθος....Για να μην πολυλογώ το νταβαντούρι συνεχίζεται και σε σημείο που πλέον, όσες φορές δεν έχω πάει στη σχολή το πρωί μου σπάνε τα νεύρα(λίγες φορές αλλα έλεος...) Σήμερα με παίρνει μία κυρία και ζητάει κι αυτη κλασικα το Εμπορικό τμήμα και τη ρωτάω "ποιος σας το έδωσε το τηλ;" και μου απαντάει στο 11888... παίρνω τηλ και μου λένε να πάρω το 134 παίρνω το 134 και μου λένε να ξαναπάρω το 11888 και να μιλήσω με έναν επόπτη, αφού διασταυρώσω ότι το τηλ μου, το δίνουν σαν τηλ της Κινέζικης Πρεσβείας... Ξαναπαίρνω στο 11888 και μου λένε ότι ο αριθμός μου είναι απόρρητος(?) κι ότι δεν ειναι της ακατονόμαστης πλέον... Όπως καταλαβαίνετε φυσικά και δε μου δώσανε να μιλήσω με επόπτη και φυσικά δε βγήκε άκρη...Το θέμα είναι οτι η κυρία που με πήρε δε νομίζω να μου έλεγε βλακείες ότι της το δώσανε απο το 11888...Δεν ξέρω τι να κάνω και πραγματικά στις εξεταστικές κάθε πρωί έχω τουλ/στον ένα τηλεφώνημα τέτοιο... Δέν ξέρω τί να κάνω, αλλά όπως καταλαβαίνετε τα νεύρα μου δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα... Σόρρυ για το μεγάλο μεγεθος...
soraver Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 einai mia idea na pareis ena logariamso kai thn tautothta sou kai na pas se ena katasthma ote.. eimai sigouros pws an den sou broun lush 8a exeis kapoion me megalo kefali kai polla malia ston opoio 8a mporeseis na apo8eseis mia karekla.
Soulman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Παιδιά καλησπέρα!Γράφω αυτό το topic γιατι εδω και 8 μήνες τα νεύρα μου έχουν γίνει σμπαράλια....Λοιπόν κάναμε μία σύνδεση ISDN αφού 2 PSTN ειναι πολύ ακριβές με τα πάγια...Τεσπά βάλαμε το νούμερο το κεντρικό και στο δωμάτιό μου βάλαμε ένα νέο νούμερο...Μέχρις εδώ όλα καλά. Κάποια στιγμή μετα απο κανα μήνα' date=' βρέθηκα τυχαία σπίτι ένα πρωί και στις 8 η ώρα(γκαντεμιά να μην πας σχολή για να κοιμηθείς...), με παίρνει ένας κινέζος τηλέφωνο και σε άπταιστα κινέζικα μου λέει: ^%$#%^$@%$@&^%&^*%$#*^%$*$*$($&$ καταλάβατε? ε ούτε εγώ και αφου δεν καταλαβαινε κι αγγλικά το έκλεισα... Μετά απο λίγες μέρες, μεσημεράκι στα αγγλικά αυτήν τη φορά ζητήσανε το εμπορικό τμήμα της Κινέζικης Πρεσβείας...Πάλι ευγενέστατος απαντάω ότι κάνουν λάθος....Για να μην πολυλογώ το νταβαντούρι συνεχίζεται και σε σημείο που πλέον, όσες φορές δεν έχω πάει στη σχολή το πρωί μου σπάνε τα νεύρα(λίγες φορές αλλα έλεος...) Σήμερα με παίρνει μία κυρία και ζητάει κι αυτη κλασικα το Εμπορικό τμήμα και τη ρωτάω "ποιος σας το έδωσε το τηλ;" και μου απαντάει στο 11888... παίρνω τηλ και μου λένε να πάρω το 134 παίρνω το 134 και μου λένε να ξαναπάρω το 11888 και να μιλήσω με έναν επόπτη, αφού διασταυρώσω ότι το τηλ μου, το δίνουν σαν τηλ της Κινέζικης Πρεσβείας... Ξαναπαίρνω στο 11888 και μου λένε ότι ο αριθμός μου είναι απόρρητος(?) κι ότι δεν ειναι της ακατονόμαστης πλέον... Όπως καταλαβαίνετε φυσικά και δε μου δώσανε να μιλήσω με επόπτη και φυσικά δε βγήκε άκρη...Το θέμα είναι οτι η κυρία που με πήρε δε νομίζω να μου έλεγε βλακείες ότι της το δώσανε απο το 11888...Δεν ξέρω τι να κάνω και πραγματικά στις εξεταστικές κάθε πρωί έχω τουλ/στον ένα τηλεφώνημα τέτοιο... Δέν ξέρω τί να κάνω, αλλά όπως καταλαβαίνετε τα νεύρα μου δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα... Σόρρυ για το μεγάλο μεγεθος...[/quote'] Λογικά το νούμερο που σου έδωσαν, προηγουμένως ανήκε στην Κινεζική Πρεσβεία και δεν έχει γίνει ακόμα η αλλαγή.. Είναι συχνό φαινόμενο να συμβαίνει αυτό στα νούμερα που δίνει σαν MSN ο ΟΤΕ...
mandipl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ego exo to idio provlima me DEH . me pairnoun gia na mou poun oti den exoun reyma .telika einai apla oti ena psifio exo diafora apo to noumero tis dei kai i paramikri mal....ia stin pliktrologisi mporei na apovei moiraia gia ton ypnako mou .
Vangosmech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 ναι ρε παιδιά μαζί σας αλλα τα νούμερα της Κινέζικης Πρεσβείας και ειδικά αυτά του εμπορικού τμήματος δεν έχουν καμμία μα καμμία ομοιότητα με το νούμερο μου....
Haros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 den exoun twra. Prin to allaxoun (an ontws symbainei auto pou eipe o soulman) tha eixan
Bax Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2005 Emena se mia fili mou epi 4 xronia pou emene athina tin pairnan ta prwina kai zitousan ton kyrio karydopoulo. Mas eixan spasei ta "karydia"
Vangosmech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 να φανταστείτε ότι ένα πρωί ένας Κινέζος μου λέει "Νι χάο" που σημαίνει "Καλά είσαι?" ή "καλησπέρα" και επειδή ο κολλητός μου μαθαίνει κινέζικα, μου το 'χε μάθει κι έκανα τη μαλακία να του ανταπαντήσω, γιατί μου χε μάθει και την απάντηση και μετά ο Κινέζος μίλαγε ασταμάτητα για κανά λεπτό γιατί νόμιζε ότι είχε πάρει σωστά, δεν το κλεινε το ρημάδι και του το έκλεισα γιατί το πιο εκνευριστικό με τους Κινέζους, χωρίς να έχω τπτ έναντίον τους είναι ότι πολλοι δεν ξέρουν ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά και γίνεται κόλαση...Τεσπα, thnx για το ενδιαφέρον...Να βγει άκρη πάντως λίγο χλωμο.... Για να απαντήσω και στο Soulman, αφού στο 11888 μου είπαν ότι δεν δίνουν αυτό το τηλ πώς γίνεται να με παίρνουν συνέχεια?Και λογικά η πρεσβεία δε θα έχει ενημερώσει για αλλαγή στο τηλ της?συνήθως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ενημερώνει ο κόσμος...και δεν καταλαβαίνω την "αλλαγή"?δεν ειρωνεύομαι αλλα δε σε πιάνω....
charis_k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Διαβασε φιλε μου τι καταγκελια (επιστολη) εστειλα στην Ε.Ε.Τ.Τ. τον περασμενο Σεπτεμβρη (κατι μου θυμισε η περιπτωση σου και ειπα να σε ενημερωσω σχετικα): << Σας γραφώ το πρόβλημα μου, με την ελπίδα να με βοηθήσετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. · Τον Φεβρουάριο (2004) μετακόμισα σε νέο σπίτι (με ενοίκιο). Πήγα στον ΟΤΕ Καλλιθέας και έκανα αίτηση για ΝΕΑ PSTN σύνδεση (και αίτηση για aDSL σύνδεση). Όταν ρωτήθηκα να διαλέξω αριθμό, επέλεξα έναν συγκεκριμένο (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) επειδή άλλαζε μονό ένα ψηφίο από τον αριθμό τηλεφώνου του πατρικού μου σπιτιού (210 95870ΧΧ). · Λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση της ΝΕΑΣ μου γραμμής, με καλούν ζητώντας πληροφορίες για ταξίδια. Από τότε το τηλέφωνο δε σταμάτησε να χτυπάει και να ενοχλούμε συνεχώς για τουριστικά ταξίδια. · Αναζήτησα λοιπόν να βρω διαφήμιση του τηλεφωνικού μου αριθμού στο Internet, στο 131, και Μ Ο Ν Ο σε μια πιτσαρία ήταν καταχωρημένο σε κάποιο όνομα στην Καλλιθέα. · Δε σημείωσα το όνομα, γιατί δεν φανταστικά ότι ήταν τηλέφωνο επαγγελματικής χρήσης. Απλά κατάλαβα τότε ότι δεν ήμουν ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτό το νούμερο! (Από την πιτσαρία έμαθα ότι ο Κος …τάδε είχε να κάνει παραγγελιά από το 1999 κι έτσι χάρηκα γιατί σκέφτηκα ότι πάει πολύς καιρός από τότε που αυτό το νούμερο χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά. Ακολουθεί ο πρώτος μου λογαριασμός με την ανάλυση του… REMOVED! · Τα τηλεφώνησα για ταξιδιωτικές πληροφορίες δεν σταμάτησαν, σε σημείο που έμαθα τα στοιχειά του κυρίου …τάδε, προκατόχου της γραμμής και έτσι άνοιξα τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ! Ακολουθεί η «επίμαχη σελίδα» του καινούργιου χρυσού οδηγού Αθήνας … REMOVED! · Κάλεσα αυτόν τον κύριο στο κινητό και έμαθα ότι ο ΟΤΕ του έκοψε το τηλέφωνο γιατί χρώσταγε για καιρό λογαριασμούς! Μου είπε ότι πληρώνει τα έξοδα τερματισμού και νέας σύνδεσης προκειμένου να αλλάξω νούμερο και να το νοικιάσει την ιδία μέρα η γυναικά του ( αν μπορεί). · Αρνήθηκα τελικά λόγω του ότι ΚΑΙ η aDSL σύνδεση έχει κόστος, για μια τέτοια αλλαγή (ΜΑΛΛΟΝ, οπως μου ειπαν στο 134), συν του ότι θα εμένα χωρίς DSL για μέρες. · Απλά κατέφευγα στην υπηρεσία ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ, τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου άτομα που έχουν μόνο το σταθερό μου. · ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ γύρισα από τις διακοπές μου, βρήκα τον ακόλουθο λογαριασμό!!! REMOVED! ΕΓΡΑΦΕ: 1400 euro! · ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ NΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΟΝIΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ( ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ) ΔEΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΟΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΕΧΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ; ; ; Αυτό που μου προσφέρει ο ΟΤΕ είναι ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ!!! Κατά τα λεγόμενα κάποιου προϊσταμένου του υποκαταστήματος ΟΤΕ Καλλιθέας: Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΠΡΩΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ -επιτρέψατε μου να προσθέσω τη λέξη «ΑΜΟΙΡΟ»- ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ!!! ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ; ; ; ; ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;; ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ: Η VIVODI, H FORTHNET, ίσως αργότερα (το ευχόμαστε πολλοί ) και η TELLAS… ΓΙΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ! · Να παραθέσω μια φράση του προκατόχου της γραμμής: -…………………. -Φίλε μου θα σε ενοχλούν για χρόνια!!!! -……………. · ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ- ΕΙΝΑΙ: 1. ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΕΟ PSTN ΝΟΥΜΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. 2. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ aDSL ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΥΛΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ 1 & 2 ΑΜΕΣΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΚΕΙ… · Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ευελπιστώ σε μια άμεση λύση! >>
zaxoys Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δεν μας λες όμως τι έγινε τελικα?Σε "σύνδεσαν¨" με ......Κάιρο?
charis_k Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Να προσθεσω οτι το πιο πανω ειναι cοpy-pαste της 2ης προς ΕΕΤΤ επιστολης. Στην πρωτη απλα δεν εγραφα καθαρα οτι απαιτω αλλαγη CLI. Ετσι ειχε παει στον χρυσο οδηγο. ΤΕΛΙΚΑ... Μετα τη 2η καταγγελια, μου εδωσαν ΝΕΟ CLI "αχρησιμοποιητο" , "ελεγμενο", κτλ. αφου πηγε στα κεντικα και το ανελλαβε μια πολυ καθος πρεπει κυρια, πολυ εξυπηρετικη και πολυ ευγενικη (Και λιγα της γραφω. Επιτελους συνεννοηθηκα και εξυπηρετηθηκα Αμμεσα -αμμεσως μολις εφτασε στα χερια της- , να ναι καλα). Αλλα τα 1400 ευρο ηταν ενα κομματι των χρεωσεων του Χρυσου Οδηγου. ακολουθησαν κι αλλοι τετοιοι χαριτομενοι λογαριασμοι οπως Εγκαιρα με ενημερωσε (συνολο κι εγω δεν καταλλαβα ποσες χιλιαδες ευροπουλα. ΑΠΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΥΡΟΛΕΠΤΟΥ , ΤΙ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ). Αλλα θα γινοταν αποχρεωση...(φετος τον Απριλιο.) ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΑΝ "ΔΥΟ" ΑΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!!!!!!! Λογο του οτι καθυστερουσε να γινει, οπως μου ειπε η κυρια στα παραπονα, εστειλε 2 φορες το φαξ-εντολη για αποχρεωση. Τωρα ψαχνει κι εκεινη να δει τι εγινε. Ελαβα το Μαϊο ποσο (μειων) -3000 ευρο!!!!!! Τους ειπε (ΧΟ) να το τσεκαρουν. Εγω δεν εχω πληρωσει ακομα τον ΟΤΕ (δεν διορθωθηκε ακομα αλλα ειναι θεμα μηνων . . . ετους το πολυ,αν και τωρα ειναι να ΠΑΡΟΥΝ λΕφτα. . .). ΟΜΩΣ ... αντι να τους χρωσταω τωρα κανονικα 270 ευρο.... τους χρωσταω μονο 152 ευρο.... ΓΙΑΤΙ; Γιατι με χρεωσαν (Χ.Ο.) με ΦΠΑ 18% και με αποχρεωσαν με ΦΠΑ 19%..... ;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν ξερω σιγουρα ακομα... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ............ Αλλα να πανε να γ......ν τα μ....α!!!!!!!! Λυπαμε για το ρε.....
haris_ch02019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 kai meta theloume kai DSL sindeseis stin ellada!!bre na pane na #@%@# ola ta koproskyla tou pOTE!!! re paidia diavazwntas ta post sas ekneyristika para poly!!!!!!!! e re kai na mou eixe tyxei se mena kana tetoio!!
kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 τι το κραταγατε κ σεις αφου ειδατε τα πρωτα σημαδια...νεο νουμερο ηταν ,να τους λεγατε αλλαγη free+dsl ή να το επαιρνε εκεινη η γυναικα του... αποζημιωση?απο δικηγορους κτλ...ρωτα αλλιως χλωμο
predator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 γιατι πολυ απλα δε κοβεις το τηλεφωνο να περασεις ενα αλλο νουμερο? οκ εχει καποιο κοστος αλλα θα ηρεμησεις. να σου τυχει δευτερη φορα η ιδια λαλακια λιγακι χλωμο (θα ισουν και πολυ γκαντεμης) μια αλλη πιο απλη λυση ειναι να βγαζεις το πρωινα το τηλεφωνο απο την πριζα η να βαζεις τηλεφωνητη. παντως το ολο σκηνικο μου θυμισε south park! θα μπορουσες να το σηκωνεις λεγοντας "shitty wong, may i take you order pliz!":razz:
Vangosmech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...μπορώ να καταλάβω απόλυτα το φίλο charis_k, απλά μετά και τα σημερινά, όπου μίλησα μέχρι και με την κινέζικη πρεσβεία και μου είπαν οτι ουδέποτε είχαν ούτε έχουν αυτόν τον αριθμό πουθενά, για να μην μπλέξω περισσότερο και βρεθώ κι εγώ σαν τον φίλο charis να χρωστάω από το πουθενά και να πληρώνω τις μαλακίες ενός κωλοοργανισμού, θα ζητήσω να μου αλλάξουν νούμερο... Πιστεύω ότι είναι το πιο ανώδυνο και για την ψυχική μου ηρεμία, γιατί και με τους Κινέζους άκρη δε θα βγάλω, και με τον ΟΤΕ θα με στέλνουν από το ένα τηλέφωνο στο άλλο, κι απο το ένα γραφείο στο άλλο...Να πανε να....Ευχαριστώ πολύ πάντως, ελπίζω σιγά σιγά ο κόσμος να καταλαβαίνει το νταβατζιλίκι του ΟΤΕ στις τηλ/νίες και αν και αντικαπιταλιστής ας τον αποκρατικοποιήσουν πλήρως για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος..Κι αυτό γιατί αυτός ο κωλοοργανισμός μας πάει χρόνια πίσω συνέχεια κι επαναπαύονται στο οτι όποτε γουστάρουν είναι Δημόσιο κι οποτε γουστάρουν είναι επιχείρηση...Αυτά ειχα να πώ..Ζητώ συγγνώμη για την κακή μου γλώσσα κι ειδικά πο τους mods, αλλά νομίζω οτι όλοι θα ένιωθαν έτσι αν(δεν το εύχομαι...) τους συμβεί κάτι τέτοιο...thnx και περαστικά μας.... Υ.Γ.: φίλε predator στην αρχή το έβλεπα με χιούμορ και στην πλάκα αλλα πίστεψε με μετά απο κάποιο σημείο άρχισα και τα έπαιρνα άσχημα...Και το τηλεφωνο κλειστό δεν είναι λύση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.