Προς το περιεχόμενο

(Αρχαίο) Jetway 711AF

Dj_kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα καινούριο κουτί, κ είπα να στήσω ένα παλιό mobo που είχα πάρει απο το παλιό pc της μάνας μου.

Επειδή καθόταν κάποια χρόνια στο ντουλάπι, σταδιακά αφαίρεσα όλα τα jumperάκια για να τα χρησιμοποιήσω αλλού.

Έτσι κατέληξα με ένα mobo που η jetway αρνείται την ύπαρξη του, κ παρόλο που βρήκα το manual του 911AF που είναι σχεδόν ίδιο δεν έβγαλα άκρη. θα ήμουν ευγνώμων αν ήξερε κανείς πια jumperάκια χρειάζεται για να δουλέψει, και πως να συνδέσω τα καλώδια του κουτιού...

Δημοσ.

επειδή βλέπω ότι κανείς δεν κάνει κάποιο post σχετικά, σου δίνω κάποια guidelines... :)

δες ποιο chipset διαθέτει το motherboard, και ψάξε στην jetway να βρεις κάποιο άλλο motherboard με το ίδιο chipset. Το Motherboard είναι πολύ πιθανό να μπορεί να bootάρει και χωρίς jumpers, απλά μπορεί να μην είναι ρυθμισμένο στη σωστή συχνότητα του επεξεργαστή. Τώρα για τα καλώδια του κουτιού ισχύει το ίδιο (ψάξε για αντίστοιχο motherboard της εταιρίας (711 με 911 μου φαίνεται να έχουν αρκετή διαφορά) και αν έχεις ακόμη πρόβλημα τότε πόσταρε μια εικόνα από τα πινάκια που βρίσκονται στη γωνία του motherboard (εκεί που μπαίνουν τα καλώδια του κουτιού).

take care

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις οδηγίες τα είχα ψαηει αυτά λίγο κ βρήκα ότι το 911 ειναι ολόιδιο, απλά έχει ΚΑΙ socket 370 (σαν κάτι παλιά elite), το chipset κτλ τα ξέρω, το jumper για την συχνοτητα του επεξεργαστη είναι σωστά τοποθετημένο. πιστεύω ή οτι κάτι δεν έχω συνδεσει καλά στα power on κτλ, ή οτι χρειάζεται κ άλλα jumpers.

βρηκα σε άλλο forum έναν ο οποίος έχει πρόσβαση στο 711, κ μου είπε ότι θα κοιτάξει τα jumpers κ θα βγάλει φώτος... για να δουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...