sintartag Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 εχω περασει απο καμερα minidv στον υπολογιστη μου ενα video αλλα ειναι πολυ σκοτεινο επειδη δεν ειχε φως οταν το τραβουσα.πως μπορω να δωσω λιγη φωτεινοτητα?με ποιο προγραμμα και πως?(περιληπτικα και θα το προσπαθησω μονος) ευχαριστω
Shenlog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα. Γράφω και απο Camera και απο Video κασέτες σε DVD και το αποτέλεσμα είναι πάντα πιο σκωτεινό απο ότι ήταν στην κασέτα της κάμερας ή του βίντεο. Και ακόμα όταν είσαι σε ένα δωμάτιο με όχι και πολύ φώς και στην πόρτα ή στο παράθυρο ακτινοβολεί ο ήλιος τότε φαίνεται κάπως περίεργο. Μπορούμε με κανένα φιλτράκι να κάνουμε κάτι;
JohnL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δεν ξέρω αν είναι η βολικότερη λύση, πάντως νομίζω ότι με το VirtualDub μπορείς να αυξήσεις τη φωτεινότητα. http://virtualdub.sourceforge.net/
sintartag Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 kamia allh lysh;emena moy bgazei error to arxeio
damino Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Adobe premiere elements, adobe premiere, pinnacle studio plus 9.3
sintartag Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 to ekana me to premeire alla ena arxeio poy htan 2 Gb me to filtro moy bghke 20Gb .poia einai h swsths eksagwgh gia na einai pali sto idio megethos?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.