tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπερα παιδες, κατεβασα απο τορρεντς ενα DVD image και οταν παω να το καψω με το Nero οπως κανω παντα μου βγαζει κατω στο μεγεθος οριο 700 mb ενω λογικα επρεπε να ναι 4.5GB !! τι κουφο ειναι παλι τουτο? Ειναι sfv checked ,με daemon tools κανω mount κανονικα και κανω και εγκατασταση. Δοκιμασα με το CDRwin 5 και το εγραφε κανονικα ωσπου στο τελος πεταει ενα "write error" ...... τι να πω .... σκεφτομαι μηπως γινεται απτο bin αρχειο που ειναι 2.5GB να ξανακανω το .cue σωστα ωστε να το βλεπει στο nero σαν DVD image και οχι CD ..... γινεται αυτο ? Αν οχι, τι μπορω να κανω??? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 pithanon na eine face file eikoniko arxeio 4.5gb (xallasmeno i na mi katevike olokliro) dokimase me to Decrypter..an kai nomizo oti to image eine xalasmeno.
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ΜΑ αφου κανει mount kai install kanonika και πεζει κιολας!!!! Πως ειναι δυνατον να ναι χαλασμενο?? Μαλλον δε διαβασες καλα τι εγραψα και δεν ειναι εικονικα 4.5 γιγα ειναι 2.6 γιγα κανονικα........ EDIT : Ξεχασα να αναφερω οτι το DVD image ειναι προγραμμα και οχι παιχνιδι η ταινια.
ANEMOS-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 koita oso afora to NERO exei proepilogi pano pano sto menu gia na kapsi cd i dvd esi malon tha to eixes afisei sto cd, allakseto kai ok.
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτο το κανα πρωτο-πρωτο ....... τζιφος ...... μηπως εχει γινει καποιο λαθος οταν φτιαξαν το .cue και εχει λαθος info μεσα? γινεται να το ξαναδημιουργησω με καποιο τροπο σωστα?
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Ξεχασα να πω οτι ειναι DVD εφαρμογη και οχι παιχνιδι/ταινια. Δεs και μερικα screenshots απ'το nero.
Mene Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ παράξενο αυτό... Σ'εμένα, ειναι πάντα ενεργή η επιλογή CD/DVD ενω στο screenshot σου φαίνεται απενεργοποιημένη :-? Αυτό που μπορείς εύκολα να κάνεις, είναι mount με το daemon και DVD copy απο το Nero. Δεν πιστεύω να παρουσιάσει κι έτσι πρόβλημα...
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ παράξενο αυτό... Σ'εμένα' date=' ειναι πάντα ενεργή η επιλογή CD/DVD ενω στο screenshot σου φαίνεται απενεργοποιημένη :-? Αυτό που μπορείς εύκολα να κάνεις, είναι mount με το daemon και DVD copy απο το Nero. Δεν πιστεύω να παρουσιάσει κι έτσι πρόβλημα... [/quote'] ΩΩΩ αυτο δεν το σκεφτηκα!!! για να δουμε!!!
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ΧΑΧΑΧΑ ας γελασω!! δειτε τωρα screenshot k πειτε μου αν εχετε δει κατι παρομοιο με image κανονικο και οχι fake ......... ti na pw.... 2 εικονες 2000 λεξεις Στην 2η εικονα λεει Disk required for ..... CD-R/RW Disk type in the recorder DVD .....
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Επιτελους το βρηκα!!!!!!! Εκανα mount image-daemon tools ,μετα το κανα iso με το nero και τελος burn image !!! Τωρα μαλιστα!! DVD disc is working Ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.