kSiS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 βαρέθηκα να χάνομαι στους φακέλους μου... αποφάσισα τελικά να βάλω σε μία τα μπ3 μου με πρόγραμμα ταξινόμησης αλλά δεν ξέρω τι ταξινομήσεις έχει... έχω δει ταξινόμηση κατά όνομα καλιτέχνη, τίποτα διαφορετικό. θα ήθελα να μου προτείνεται προγράμματα αλλά και να μου γράψετε και τις ταξινομήσεις παρακαλώ. επίσης αν υπάρχει κάποιο που να ταξινομεί κατά ημερομηνία. φχαριστώ.
thanjohn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 taksinomisei opos goustareis dokimase to mpeg audio collection
MariaTs. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Advanced MP3 Catalog Pro, ταξινομεί όπως τα θέλεις: κατά όνομα, κατά τίτλο, κατά άλμπουμ, κατά χρονιά κλπ.. Το θετικό του είναι ότι μπορείς να φυλάξεις το αρχείο που δημιουργείς για ώρα ανάγκης. Πολλά είναι καλά προγράμματα αλλά λίγα είναι αυτά που μπορείς να φυλάξεις την database! Ρώτα και μένα πόσες φορές έβαζα για διάβασμα τα mp3 στους διάφορους mp3 καταλόγους!
Papajohn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Και εγω Winamp5. Περνάς τα πάντα στη Media Library και μετά τα βλέπεις όπως θες.
platongr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως υπάρχει και κάτι που να κάνει rename ?? Δηλαδή ένα mp3 με filename ok_scorpions_-_is_there_anybody_there.mp3 να το κάνει Scorpions - Is there anybody there.mp3 Ζητάω πολλά ???? Έχω σχεδόν 2 μήνες που προσπαθώ να φτιάξω manually σωστά τα mp3 μου και ακόμη δεν έχω τελειώσει ούτε τα μισά
dumbodumby Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 @platongr: Mp3Tag... the best http://www.maniactools.com/soft/mp3tag/index.shtml
RedKostas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως υπάρχει και κάτι που να κάνει rename ??Δηλαδή ένα mp3 με filename ok_scorpions_-_is_there_anybody_there.mp3 να το κάνει Scorpions - Is there anybody there.mp3 Ζητάω πολλά ???? Έχω σχεδόν 2 μήνες που προσπαθώ να φτιάξω manually σωστά τα mp3 μου και ακόμη δεν έχω τελειώσει ούτε τα μισά Αν κατά τύχη χρησιμοποιείς τον Quintessential Player ο ενσωματωμένος editor θα σου φανεί χρήσιμος... μπορεί να ισχύει και για κάθε άλλο Mp3 player, δεν ξέρω, γιατί χρησιμοποιώ μόνο τον Q...
djmike Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 για φτιάξιμο ονομάτων tag & rename και για οργάνωση mediamonkey
Adavis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέσα σε αυτόν τον χαμό προτάσεων εγώ θα σου προτείνω το Where Is It που χρησιμοποιώ.
BROWNEYES Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το Album Player (και οργάνωση και player). Δες εδώ.. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106510&highlight=albumplayer
subdee Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 όλα αυτά που σου προτείνουν οι άλλοι θα βασιστούν πάνω στα ID3 Tags και στο πως είναι ονομασμένα τα αρχεία. αν το κάθε τραγούδι έχει τη δική του μορφή ή δεν έχει ταγκς, τότε θα σου συνιστούσα να τα πάρεις ένα ένα και να τα χωρίσεις μόνος σου όπως θες. εγώ τα έχω ταξινομήσει πρώτα με είδος μουσικής, μετά με καλλιτέχνη και μετά με αλμπουμ αν είναι ολοκληρωμένο ή έτσι χύμα αν είναι... τελος πάντων, χύμα
platongr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό παρατήρησα και εγώ, οπότε συνεχίζω την τακτική του manual rename Όσον αφορά την ταξινόμηση, προτιμώ ανα καλλιτέχνη και μετά ανά άλμπουμ γιατί με τα είδη είναι λίγο φλού τα πράγματα...
MariaTs. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Παραθέτω 2 εικόνες του Advanced MP3 Catalog για να δείτε πόσο απλό πρόγραμμα είναι και πόσο λειτουργικό (και δεν τρώει μνήμη όπως το Media Monkey): Στη θέση της 'κατηγορίας' βλέπουμε όλες τις συλλογές μαζεμένες! ________________________________________________________________ Εδώ βλέπετε τις κατηγορίες οι οποίες εμφανίζουν τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου για να βρεις κανείς αλφαβητικά τον τίτλο, τον καλλιτέχνη κλπ... Βέβαια υπάρχει και η επιλογή της 'Αναζήτησης' που λειτουργεί επίσης γρήγορα για να βρεις τα τραγούδια που θες και που τα έχεις! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.