Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Ήχου

s@vv@s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει να έχω πρόβλημα με τον ήχο των Windows εμφανίζεται αλλοιωμένος και δεν ξέρω τι να κάνω any help???

Info:

1.

Λειτιυργικό: Win XP Pro Version 5.1 Built 2600 S.P.1

Κάρτα ήχου: Realtek AC’97 Audio

Έκδοση driver: 5.10.05510

2.

Μετά από format είμαι OK αλλά μετά από λίγο καιρό το πρόβλημα επανέρχεται

3.

Σε linux το πρόβλημα δεν υφίσταται

4.

Tα προγράμματα multimedia που χρησιμοποιώ είναι: Foobar2000 v0.83, BSPlayer 1.02 και PowerDVD 5.0

5.

όλα αυτά βρίσκονται σε laptop TurboX 15VP

--------------------------------------------------------------------------

οτιδήποτε άλλο χρειαστεί πείτε μου

Δημοσ.

Συνήθως ο ήχος ή ακούγεται ή δεν ακούγεται. Επίσης κάνει μικροδιακοπές,φύσημα ή χρατς όταν χρησιμοποιούνται ηχεία ή ακουστικά και το βύσμα ή το καλώδιο δεν πατάνε καλά. Ακόμη μπορεί να βγάζει θόρυβο όταν οδηγείς τον ήχο σε εξωτερικά ηχεία και ταυτόχρονα φορτίζει τις μπαταρίες . Στο δικό μου laptop TurboX MV ακούω ένα πολύ ανεπαίσθητο σφύριγμα όταν έχω εξωτερικά ηχεία και παίζει πολύ δυνατά.

Δημοσ.

Αυτό πυ ακούω είναι ένας θόρυβος και ποΛυ distortion. ακόμα τα τραγουδια παίζουν απελπιστικά αργα. δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς.

Δημοσ.

ακόμα δεν έχει να κάνει με εξωτερικά ηχεία αφού και σε αυτά του laptop υπάρχει πρόβλημα. υπάρχει υποψία απο μέρους μου για τα codecks που χρησιμοποιούν τα Windows....

Δημοσ.

Το distortion έρχεται μόνο όταν ακούς μουσική και ταυτόχρονα γράφεις κάτι με το keyboard ή γενικώς ?

Πες μου επίσης τι value έχεις στο BIOS στην ρύθμιση PCI Latency.

Δημοσ.

Στο BIOS δεν βρίσκω αυτή την ρύθμιση (PCI Latency) που μου είπες. Αν είχε νακάνει με το BIOS δεν θα έπρεπε να έχω το ίδιο πρόβλημα και στο Linux;

Δημοσ.

Νομίζω βρήκα τη λύση, μάλλον ήταν ένα conflict των Windows με τους drivers το οποίο δείχνει να διορθώνεταιμε την εγκατάσταση του SP2 και την αναβάθμιση των drivers.

Αναφέρομαι κυρίως στα άτομα που έχουν ίδιο σύστημα και ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...