Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα την πάρουν όσοι δεν έχουν DSL και θα δώσει βάρος η HOL στο να κρατήσει τις ταχύτητες της σε καλά επίπεδα ώστε να ψαρώσουν μερικοί και να αρπάξουν συμβόλαιο απο την εν λόγο εταιρία μετά την λήξη της δωρεάν συνδρομής... Τότε θα δείτε την πραγματική ταχύτητα....

Μην μασάτε σε ότι σας πλασάρουν ρε....

:)

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμείς που έχουμε ήδη συμβόλαιο σε αξιόπιστη εταιρία δεν νομίζω να αλλάξουμε Provider...

Εσείς που δεν έχετε provider σαφώς και να μασουλήσετε δωρεάν αλλά μην είναι αυτός ο λόγος για να επιλέξετε μετά τον ίδιο provider.

Τώρα το πιάσατε?

Δημοσ.

Re paidia mhn akouw koufa,h HOL mia xara einai,apo tous megalous providers den einai kanenas mikros pou twra mpainei sto xwro.Anyway o ka8enas oti 8elei kanei,egw pantws to phra to periodikaki kai 8a postarw afou energopoihshw kai pw entypwseis!

Δημοσ.

Αφου ειναι τσαμπα δεν χανεις τιποτα για δοκιμη. Αλλα μπορει να την χρησιμοποιησεις για Pstn ή Isdn για το ιδιο διατημα οποτε παρτε οσοι προλαβενεται.

Δημοσ.

Τελικά το ενεργοποίησα. Μια χαρά πάει! Αν μέχρι το τέλος του μήνα δουλεύει το ίδιο καλά θα σταματήσω τη forthnet. Time will tell...

Δημοσ.

Παρακαλώ δεν θέλω να θεωρηθεί ότι έχω κάποιες σκοπημότητες και μιλάω για να είμαι ξεκάθαρος.

Φίλε kx5 θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη να ξανακάνεις post μόλις τελειώσει η δωρεάν συνδρομή και είσαι πλέον κανονικός χρήστης της HOL να μας ξαναπείς αν συνεχίζει να είναι καλή για να δούμε πραγματικά αν όντως είναι καλή εταιρία ή είναι απλά ένα δόλωμα που απλά τσιμπήσαμε όλοι μας.

Δημοσ.
Παρακαλώ δεν θέλω να θεωρηθεί ότι έχω κάποιες σκοπημότητες και μιλάω για να είμαι ξεκάθαρος.

Φίλε kx5 θα ήθελα αν έχεις την καλοσύνη να ξανακάνεις post μόλις τελειώσει η δωρεάν συνδρομή και είσαι πλέον κανονικός χρήστης της HOL να μας ξαναπείς αν συνεχίζει να είναι καλή για να δούμε πραγματικά αν όντως είναι καλή εταιρία ή είναι απλά ένα δόλωμα που απλά τσιμπήσαμε όλοι μας.

Και ποιός σε υποχρεώνει να γίνεις κανονικός χρήστης στη HOL μετά το πέρας της δωρεάν συνδρομής? Άλλωστε προσωπικά το Νοέμβριο κλείνω τη γραμμή μου και μπαίνω φαντάρος, οπότε η προσφορά της HOL μου έρχεται κουτί (ελπίζω όταν απολυθώ να παίζει adsl2+ σε λογικές τιμές και άμεση ενεργοποίηση :razz: :razz: :razz: ).

Το ότι έχεις τις επιφυλάξεις σου είναι λογικό. Πριν από χρόνια (1999 νομίζω) το "Βήμα" έδωσε 6 μήνες dialup 56K από Otenet σε όλους τους αναγνώστες του. Και τότε χαμός είχε γίνει, αλλά η σύνδεση ήταν για τα μπάζα! Είχε προβλήματα.

Όμως γιια την ώρα η HOL μου δουλεύει άψογα (και λίγο πιο γρήγορα από τη forthnet) οπότε θα δείξει... :neutral:

Δημοσ.

παίδες δεν χρειάζεται όλη αυτή η δυσπιστία..Μας έχει δώσει καμιά άλλη εταιρία 3μηνο DEMO 384 με 7 ευρώ και δώρο ένα περιοδικό τουαλέτας ; Ι DON'T THINK SO ! :P

Όποιος έχει αμφιβολίες, ένα περιοδικό αρκεί να αγοράσει , δεν είναι και τόσο τραγικά τα χρήματα που κοστίζει το ΡΑΜ. Αξίζει στο κάτω κάτω το ρίσκο!

Και η HOL δεν είναι καμιά εταιρία που φημίζεται για τις απαίσιες υπηρεσίες της, το αντίθετο μάλιστα.Εγώ την έχω ακουστά σαν ακριβή εταιρία, αλλά όχι σαν πάροχο κακών υπηρεσιών.

Και δεν έχει κανέναν λάκο η φάβα.Απλά διαλέξανε αυτόν τον τρόπο για να διαφημίσουνε το προϊόν τους , από τα τηλεοπτικά σπότ.

Ο Κόκκαλης έδωσε το παρών! Μπράβο ΠΡΟΕΔΡΑΑ, πούλα τρέλλα!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...