atvelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 εχουμε στο γραφειο dsl 384 ειναι περιπου τωρα μια εβδομαδα που σερνεται κυριολεκτικα ταχυτητες download 3,4,6,10kb. Πηρα το help desk μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και απλα να δηλωσω στο 121 να ελεξουν την ποιοτητα της γραμμης αλλα και αυτοι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα. Αντιμετωπιζει κανεις παρομοιο προβλημα και τι εκανα για να το φτιαξει.
-NetHawk- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αντιμετωπιζε παρομοιο προβλημα ενας φιλος μου...Πολυ χαμηλες ταχυτητες και ακριβως η ιδια οδηγια απο τον πΟΤΕ να δηλωσει τυχον βλαβη για να περασει συνεργειο να το κοιταξει.Το αποτελεσμα?Σκαμπανεβασματα της ταχυτητας.....Τελικα ο φιλος μου εβαλε forthnet και η ταχυτητα επαιζε απο 30 εως 40kb/s.Μιλαω βεβαια για 384 οπως αναφερεις και εσυ....Πιστευω οτι παιζει ρολο ποιος provider ανταποκρινεται καλυτερα στην περιοχη σου....
Peavy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Πάντως για να δεις αν έχει πρόβλημα το dslam σου καλό είναι να δοκιμάσεις με demo και από κάποια άλλη εταιρεία.Αν δεν έχεις πρόβλημα να κατεβάζεις με μεγάλες ταχύτητες απο άλλο ISP τότε το dslam δεν έχει πρόβλημα άλλα η Otenet.Αν τώρα αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα και με τον άλλο ISP τότε μάλλον είναι πρόβλημα με το dslam.Πάντως το καλύτερο τεστ για να δεις αν είναι πρόβλημα του dslam και όχι κάποιο πρόβλημα που μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο κατέβασε κάτι από ftp.ntua.gr.
atvelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 paratiro oti ta prota 5min peripou katevazi me 40kb/s kai meta san na to frenari kati kai pefti me to zori sta 10kb/s, exi kanis kamia idea ti mpori na inai
Chris makris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Ειμαι στηνπεριοχη του χολαργου με συνδεση forthnet 384 εδω και 20 μερες η ταχυτητα ειναι απελπιστικη ιδιως μετα τις 11 πμ .Εχω μηλησει μετον ΟΤΕ αλλα λεει οτι ειναι ενταξει.. απο τις γραμες του..εχω κανει τουλαχιστον 10 τηλεφωνα στο 121-1242 και στο οτε της περιοχης μου ..βαρεθηκα.
chfilis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 gia na les meta tis 11 einai fortomeni i perioxi sou kai sernetai to diktuo..ti na kaneis?allakse perioxi....kane mia dokimi me allo provider kai an pali ta idia tote anevase ti grammi....eisai mallon apo tous atuxous...i alliws prospa8ise na valoun kai allo dslam stin perioxi sou gia na meiw8ei i taxutita panw se auto pou eisia twra...alla auto einai to pio duskolo...o pote se tetoia 8emata den akouei sumvoules...
atvelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 telika me piran apo ton ote kai mou ipan oti mou alaksoun porta kai dixni oti ola epanilthan kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.