Highlander Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δυστυχώς υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους εξωτερικούς συνεργάτες των εταιριών σταθερής τηλεφωνίας. (Είμαι και εγώ ένας από αυτούς). Οι περισσότεροι δρουν αυθαίρετα και ζητούν από τον πελάτη μόνο μία υπογραφή χωρίς να εξηγήσουν το παραμικρό. Και ίσως αυτό να είναι το πιο ανώδυνο. Έχει βρεθεί πολύς κόσμος με λογαριασμούς σταθερής, μόνο και μόνο επειδή βρήκαν το 15χρονο παιδί στο τηλέφωνο και τους είπε ΟΚ. Έχω την εντύπωση ότι θα δικαιωθείς. Περιμένουμε νέα σου.
charis_k Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 ma kala se programma i teledomme xoris na exeis ypograpsei kanena xarti ? afto den einai paranomo ? Σωστος! Φιλε παλιοτερα δουλευα στη Tellas και ξερω οτι αν δεν εχεις υπογραψει (προενεργοποιηση' ουτε λογος για πλαστογραφια και συναφη που σου εκαναν), δεν σε ακουμπανε οσα και να χρωστας!!!!!!!!!!!!!! Συνεχισε να χρεωνεις την Teledome μεχρι να λειξει η ιστορια που σου ανοιξαν και να ξερεις πως η Ε.Ε.Τ.Τ. μπορει να σου φανει ιδιαιτερα χρησιμη!!! Δυστυχώς υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους εξωτερικούς συνεργάτες των εταιριών σταθερής τηλεφωνίας..........Οι περισσότεροι δρουν αυθαίρετα και ζητούν από τον πελάτη μόνο μία υπογραφή χωρίς να εξηγήσουν το παραμικρό. Εχω φαει παραπονα οσο ημουν στην Tellas για εξετερικους συνεργατες........Αλλα τοτε (2 χρονια πριν) δεν ειχαν τετοιο ΘΡΑΣΟΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.