passenger57 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Θα κάνω αυτές τις μέρες έναρξη ADSL γραμμής και στο σπίτι.Επειδή δεν θέλω να ξοδευτώ έχω ακούσει πώς ο ΠΟΤΕΣ δινει free καποιο dsl modem.Ισχύει αυτό?Αν πάω στα κεντρικα θα μου το δώσουν η θα κάνουν τις πάπιες για να μου πουλήσουν κάποιο απο τα άλλα? Πρέπει να προσέξω κάτι? Θα μου το δώσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα? (Απο τηλέφωνο στην δουλειά πριν απο 4 μηνες δεν μου είχαν πει πως υπαρχει free modem και πλήρωσα το speedtouch)
passenger57 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Θα κάνω αυτές τις μέρες έναρξη ADSL γραμμής και στο σπίτι.Επειδή δεν θέλω να ξοδευτώ έχω ακούσει πώς ο ΠΟΤΕΣ δινει free καποιο dsl modem.Ισχύει αυτό?Αν πάω στα κεντρικα θα μου το δώσουν η θα κάνουν τις πάπιες για να μου πουλήσουν κάποιο απο τα άλλα? Πρέπει να προσέξω κάτι? Θα μου το δώσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα? (Απο τηλέφωνο στην δουλειά πριν απο 4 μηνες δεν μου είχαν πει πως υπαρχει free modem και πλήρωσα το speedtouch)
HamerZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είναι το ότι θα ξοδευτής, αλλά το ότι θα χρειαστεί μόνος σου να πάρεις καινούργιο μιας και με τα όσα ακούστηκαν εδώ μέχρι τώρα δεν ήταν ικανοποιημένει αρκετοί. Το καλύτερο πάντος είναι να πάρεις εσύ αυτό ακριβώς που θες. Στην Αγγλία και στην Ελλάδα προτήμισα να αγοράσω το modem που ήθελα και το router ktl.
HamerZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είναι το ότι θα ξοδευτής, αλλά το ότι θα χρειαστεί μόνος σου να πάρεις καινούργιο μιας και με τα όσα ακούστηκαν εδώ μέχρι τώρα δεν ήταν ικανοποιημένει αρκετοί. Το καλύτερο πάντος είναι να πάρεις εσύ αυτό ακριβώς που θες. Στην Αγγλία και στην Ελλάδα προτήμισα να αγοράσω το modem που ήθελα και το router ktl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.