guido Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 polloi exoun parapona les....8a me endiefere na akousw ta dika sou parapona ektos apo genikologies...giati kai mena kati filoi mou asxetoi apo pc exoun parapona oti den mporoun na xrhsimopoihsoun to dc++ isws bebaia na se xalaei oti sto dc++ 8elei ligo psaksimo sta hubs gia na breis auto pou 8es...kai ok to katalabainw apo kapoion pou barietai na xrhsimopoihsei akoma kai to google a oso gia auto pou eipes oti einai meiwn oti prepei na kaneis share...e nai me authn thn logikh ama kanan oloi to idio den 8a uphrxe tpt na kateuasoume
cassidy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 οσο για τα χαλασμενα αρχεια στο kazaa εχουν σχεδον εξαφανιστει.. Κατεβαστε το Kazaa Lite 2.7 Λες δηλαδή πως οι χρήστες ξαφνικά απέκτησαν συνείδηση ή πως οι εταιρίες σταμάτησαν να φυτεύουν ψεύτικα αρχεία; Γιατί η ιστορία με το hashing δεν έχει διορθωθεί. Για το dc εγώ παράπονα δεν έχω, παράπονα έχω από τα ελληνικά hubs κι από τη συμπεριφορά των ελλήνων χρηστών.
MariaTs. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Λάζαρε το συγκεκριμένο απλά αντίγραφο του Kazaa είναι. Αν ήταν του Sharman θα μας έδιναν και τον δημιουργό στον σύνδεσμο που μας δίνεις! Πριν από καιρό ο Sharman είχε κάνει καταγγελία στο Google που στα αποτελέσματα έβγαζε όλους τους κλώνους του Kazaa ενώ το δικό του αντί να είναι σαν πρώτο αποτέλεσμα, το έβρισκες κάπου στην 2η με 3η σελίδα αποτελεσμάτων. H παρεξήγηση πια δεν ισχύει και το πρώτο αποτέλεσμα φέρνει την υπογραφή Sharman Networks, όλα τα υπόλοιπα είναι clopy-right! Παρόλ'αυτά το Kazaa ενώ είχε πολλούς φανατικούς οπαδούς -κι εγώ μέσα σε αυτούς- άρχισε να χάνει έδαφος κι είπα έναν απ'τους λόγους στην αρχή του θέματος. Άσχετα ότι πια δεν λέει να συνδεθεί παρά την 'άρση αποκλεισμού' στο sp2. Εγώ ψηφίζω Limewire και DC++ και οDC (το μικρό αδερφάκι του)! Τέλος το Kazaa!
stehellas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 lazaros milaei gia 56k isdn kai exei dikio egw exw adsl 384 den xrisimopio vevea kazza alla oute kai dc pou einai apogoiteusi kirios ta ellinika eki pou katevazeis kati ....kati paei straca aftos pou katevazeis thn kanei kai ektos autou h speed einai eleines gia emena ( pou exw adsl ) to kalitero einai ta torrents kai kurios ta organomena me kanones ... kai sigkekrimena mou erxete twta sto mialo ena eliniko pou einai best kserete pio e; ( sthlte pm ean den kserete )
xalia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 το Kazaa είχε (και έχει? δε ξέρω έχω να το βάλω σε μηχάνημα μου πάνω απο 1μιση χρόνο) μεγάλο πρόβλημα με τα fake files! ήταν κρίμα και άδικο (sik) με την 56 να κατεβάζεις fake mp3 και video! τώρα μόνο e-mule, όχι ότι δεν υπάρχουν fake (που πολύ έυκολα εντοπίζεις) αλλά η κατάσταση του kazaa ήταν για κλάματα...
MariaTs. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 stehellas κι εγώ αναφέρομαι σε απλή σύνδεση, όχι για dsl!
madboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Το Καζαα εδώ και σχεδόν 2 χρόνια το έχω εγκαταλείψει. Με dial up προσπαθούσες να κατεβάσεις ενα κομμάτι και εκανες 5 τάματα να μην είναι fake γεμάτο με τσιριχτά! Το Dc++ είναι οτι καλύτερο και έχω κατεβάσει απο ολοκληρα άλμπουμ μέχρι και ταινίες! Τα ποσοστά των αρχείων που κατεβάζεις να είναι fake είναι απο ελάχιστες μέχρι μηδαμινές. Τώρα όσον αφορά τα άρχεια, Dc++ δεν είναι μόνο τα ελληνικά hub. Μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις και απο ξένα hub και συνήθως σε πολυ καλύτερες ταχύτητες σε σχέση με τα ελληνικά έλεω Οτε! Δεν μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρα Gb κατεβάζοντας μόνο με 3-5 Kb/sec! Γι'αυτο κάντε εξάσκηση στις δημόσιες σχέσεις με χρήστες T3...
marinos35 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Gia mena to fasttrack diktio exei pethanei edo kai poli kairo, apo otan arxisan na ginontai kiniseis gia apoklistiki "nomimi" xrisi apo to kazaa. Brika poli anotero to Shareaza, kai stis dieukolinseis pou parexei to perivalon tou, alla kai gia ta diktia pou xrisimopoiei. Sou prosferei Gnuttela 1 & 2 (se afta sindeontai limewire, bearshare...) kathos kai to edonkey diktio, eno sou dinei kai tin dinatotita xrisis torrents. H alitheia einai omos pos den exo dokimasei to DC++, eno idniko fenete na einai to MLdonkey pou sindeete se ola ta parapano diktia alla miazei adinato na katafereis na to rithmiseis sosta.
Pink_Panther Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 To mono pragma pou goustara apo to Kazaa einai oti mporouses na anikseis to arxeio (mp3) prin teliwseis to katevasma gia na deis an einai to swsto (preview) kati to opio mou thn spaei poly pou den ipostirizetai apo kapia alla progs (dc++) :-P btw fakes iparxoune pantou, oxi mono sto kazaa.
madboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 To mono pragma pou goustara apo to Kazaa einai oti mporouses na anikseis to arxeio (mp3) prin teliwseis to katevasma gia na deis an einai to swsto (preview) kati to opio mou thn spaei poly pou den ipostirizetai apo kapia alla progs (dc++) :-Pbtw fakes iparxoune pantou' date=' oxi mono sto kazaa.[/quote'] Υπάρχουν βοηθητικά προγράμματα που σου δίνουν αυτη την δυνατότητα. Το VideoLan κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς! Μπορεί να ανοίξει αρχεία βίντεο και ήχου χωρίς αυτα να έχουν κατεβει πλήρως στον υπολογιστή σου.
lazaross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 μα οπως λεω τα πραγματα στο kazaa lite εχουν αλλαξει! υπαρχει ενσωματωμενο προγραμμα που κανει check up Ποιες ip δινουν fake αρχεια και ποιες οχι! εγω μεχρι στιγμης δεν εχω κατεβασει καποιο fake αρχειο.. και guido δεν βαριεμαι καθολου να ψαξω! εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα P2P και μεχρι πριν απο λιγο χρησιμοποιουσα μονο το DC++. αλλα τωρα που ειδα την καινουρια εκδοση του K-Lite, εμεινα εκπληκτος! σε μια ωρα με το DC++ κατεβαζω 5 τραγουδια ενω με το kazaa 7,8 τραγουδια.. ~ το soulseek δεν ειναι καθολου καλο. μονο στα τραγουδια εξειδικευεται, αλλα και παλι δεν εχει μεγαλη ποικιλια. ~ το limewire δεν λεει και πολλα. το Limewire pro επισης.. δεν εχουν μεγαλη ποικιλια.. ~ τα shareaza,emule,bearshare,e-donkey και τα συναφη αργουν πολυ στο να συνδεθουν στο δικτυο. επισης αργουν πολυ για να συνδεθουν με τους αλλους χρηστες.. μερικες φορες χρειαζεται να περιμενεις και 10λεπτο!! ~ το P2P Warez εχει πολλα Spywares. ~ το DC++ δεν εχει καλες ταχυτητες ( ειδικα οταν και οι αλλοι κατεβαζουν απο εσενα, τοτε γινεται χαμος!! ) και δεν μπορεις να κατεβαζεις καποιο αρχειο ταυτοχρονα απο πολλους χρηστες. ~ τα torrents ειναι ολα τα λεφτα, αλλα μονο για αυτους που εχουν DSL+ οποτε εγω καταληγω στο kazaa lite και δευτερη επιλογη το DC++. και τα 2 τα εχω εγκατεστημενα βεβαια..
gjimmys Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 lazaross εγώ με 56άρα χρησιμοποιούσα καζαα και νόμιζα πως το dc++ και τα torrent είναι ιδανικά μόνο για DSL user... μόλις όμως έβαλα το dc++ βρήκα την ησυχία μου. ίσως να το δοκιμάσεις για καμιά 50αριά downloads και μετά να το ξανασκεφτείς Απο που το κατεβαζεις το dc++;
elteo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ τις λίγες φορές που χρησιμοποιώ τέτοιου είδους υπηρεσίες, χρησιμοποιώ το Shareaza. H ταφόπλακα του Κazaa πλην των άλλων ήταν τα fake files, όπως λέει κ ένας φίλος μεγάλη απογοήτευση να κατεβάζεις fake mp3 με 56k...τόσο ώστε να το παρατήσεις!
ksessalonikios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 ~ το DC++ δεν εχει καλες ταχυτητες ( ειδικα οταν και οι αλλοι κατεβαζουν απο εσενα, τοτε γινεται χαμος!! ) και δεν μπορεις να κατεβαζεις καποιο αρχειο ταυτοχρονα απο πολλους χρηστες. ποιος είπε οτι στο dc++ δεν μπορείς να κατεβάσεις απο πολλαπλούς χρήστες; Κατεβασε το RevConnect,το οποιο ειναι mod του αυθεντικού dc++, και τοτε θα μπορείς να κατεβαζεις το ίδιο αρχείο απο πολλους χρήστες ταυτόχρονα, ειδικά σε ξενα hub το 40αρι το χτυπάω άνετα. Kazaa R.I.P.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.