Προς το περιεχόμενο

Toshiba Laptop - Να κανω format?

babyboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ζητησω τη γνωμη σας σε κατι :

Μια φιλη μου πηρε ενα toshiba satellite L10-193, αλλα επειδη ειναι αρχαρια ( και επειδη ετσι ειναι οι γυναικες ) θελει παση θυσια τα windows ελληνικα....

το toshiba εχει προεγκατεστημενα τα XP Home στα αγγλικα...μηπως ξερει κανενας κανενα κολπο για translation? ( αν υπαρχει )

Eπειδη δεν εχω κανει ποτε format σε laptop, αν υποθεσουμε οτι του κανω format για να του βαλω ελληνικα XP, θα βρω drivers?

Σας παρακαλω, βοηθηστε με, πρεπει να εχω λυσει το προβλημα εντος των ημερων!!!!!!!

:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

μετάφραση δεν υπάρχει.

μαζί με το laptop λογικά θα υπάρχουν και drivers του μηχανήματος με ένα cd μαζί.

αλλιώς θα πρέπει να πας στο site της toshiba και να βρεις drivers του μηχανήματος.

Δημοσ.

Προσεχε!Αν της εχουν δωσει το cd των Windows τοτε εισαι οκ,διαφορετικα προσεξε γιατι τζαμπα θα χασει η κοπελα την αδεια και την εχει πληρωσει κιολας.Επισης συχνα τα λαπτοπ εχουν κρυφες partition,πχ το δικο μου εκει κρυβει ολες τις ΟΕΜ αδειες κτλ,λειτουργει σαν recovery cd κτλ

Δημοσ.

exw thn entypwsi oti kapoies etairies px.sony an allaxeis leitourgiko vgaineis aytomatws ektos eggyhshs. an kapoios xerei perissotera na to epivevaiwsei h na to diapseusei. nomizw oti to toshiba ektos apo ta recovery cds pou einai image exei kai allo me tous drivers kai ta applications. rixe mia matia sta cd...

Δημοσ.

Αν αλλάξει λειτουργικό μπορεί να έχει πρόβλημα με εγγύηση αν κάποια στιγμή την χρειαστεί.....Αν πάση θυσία πρέπει να αλλάξει, πρέπει να αγοράσει/βρει τα ελληνικά ΧΡ και να κάνει φορμάτ.....Όπως είπε κάποιος είναι πιθανό να χει ο φορητός κάποια partitions με διάφορα μέσα (προγράμματα, εικόνες, licenses, κλπ)...... Βασικά για μένα όλα αυτά είναι άχρηστα και πιάνουν και χώρο χωρίς λόγο..... Στο δικό μου καταλάμβαναν 2-3 GB..... Την 2η μέρα έκανα φορμάτ.....

Drivers λογικά θα βρεις στα cd του φορητού....Αν όχι πριν κάνετε φορμάτ, μπείτε στο site της Toshiba και κατεβάστε όλους τους απαραίτητους drivers....

Δημοσ.
exw thn entypwsi oti kapoies etairies px.sony an allaxeis leitourgiko vgaineis aytomatws ektos eggyhshs. an kapoios xerei perissotera na to epivevaiwsei h na to diapseusei. nomizw oti to toshiba ektos apo ta recovery cds pou einai image exei kai allo me tous drivers kai ta applications. rixe mia matia sta cd...

Για την acer δεν ισχυε αυτο...Το μονο τους καλο...Κατα τα αλλα.... :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

δυστυχως ομως βλεπω στο site της microsoft οτι :Can MUI be installed on Windows XP Home edition?

No. MUI is a feature that is available only on the Professional edition of Windows XP.

εγω εχω xp home.....

Δημοσ.

και εγω toshiba εχω.

λοιπον εχουμε και λεμε. μαζι με laptop αν το πηρε καινουργιο της δωσανε και κανα δυο τρια CDs ενα απο αυτα λεγετε αποκαταστασης προιοντος (recovery).

το βαζεις μεσα ακολουθωντας τι οδηγιες που γραφει επανω του και επανεγκαθιστα τα προγραματα που δινει η toshiba μαζι με το laptop. δεν ειναι τιποτα βαζεις το cd τον ανοιγεις κρατωντας ενα πληκτρο πατημενο που λεει επανω στην δικη μου περιπτωση το C.

στην αρχη σε ρωταει σε τι γλωσσα θες να γινει η εγκατασταση. κανει φορματ και τα παντα ειναι οπως οταν το αγοραζεις αλλα στα ελληνικα πλεον.

για πες τι γινετε και αμα εχετε το cd αλλα κολλατε να το κανετε με ενα καφεδακι κερασμα σας το σενιαρω εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...