blackwar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Άκουσε κανένας καμιά ανα(υπο)βάθμιση του πΟΤΕ. :| Ναι την κυριακή 11 του μηνός είχε βγάλει μια ανακοίνωση ο ΟΤΕ πως θα έκανε εργασίες το πρωί και πως θα υπήρχαν ολιγόλεπτες διακοπές στις συνδέσεις πανελλαδικά. Εγώ παρεπιπτόντως είμαι σχεδόν μια χαρά με την 384 με γραμμή οτε και ISP forthnet Τις περισσότερες ώρες από το 24ωρο τις 18-19ωρες είναι καρφωμένο μεταξύ 38 και 40, Και μένω Πειραιά :grin:
WaVe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι την κυριακή 11 του μηνός είχε βγάλει μια ανακοίνωση ο ΟΤΕ πως θα έκανε εργασίες το πρωί και πως θα υπήρχαν ολιγόλεπτες διακοπές στις συνδέσεις πανελλαδικά. Εγώ παρεπιπτόντως είμαι σχεδόν μια χαρά με την 384 με γραμμή οτε και ISP forthnet Τις περισσότερες ώρες από το 24ωρο τις 18-19ωρες είναι καρφωμένο μεταξύ 38 και 40' date=' Και μένω Πειραιά :grin:[/quote'] Exw upopsia pws paei ana perioxi k ana dslam tis perioxis. Giati egw katevazw elehna alla o kolitos mou 5 spitia pio mera se allo dslam einai mia xara! Kati mas kanei o pOTE :evil:
NiCkReD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 και εγω στο αλιμο εχουμε προβλημα...καλα πληρωνουμε για να απαυτωνει??? δε το καταλαβα αυτο!!!! αποζημιωσεις δε πρεπει να υπαρχουν σε αυτην την περιπτωση? εμεις πληρωνουμε για μια Α (μη χ3σω ) ταχυτητα και αυτοι μας κοβουνε?αν ειναι δυνατον δλδ... τα χω παρει και με τον κολοΟΣΦΠ τωρα...γκρρρρρρρ
chfilis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 den kserw re paides...egw kentro a8inas...me speedtouch 530i den exw tetoia provlimata....mia xara kai kales taxutites paizw....ti na pw...makari oloi na pianoume ta megista.......
atvelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 loipon rotisa ena texniko tou ote pou erxetai edo sto grafio taktika kai mou lei oti logo megalis zitisis 384 iparxi auto to provlima. Apo oti katalaba exoun tsitosi to diktio kai otan iparxi megali kinisi sernetai kai epidi sto simvolaio sou lei oti den eggiatai tin taxitita gia poio logo loipon na asxolithoun kai na riksoun lefta gia anavatmisi. Kapoiow allos me allon provider exi to idio provlima??? Epidi to ksanaedosa vlavi me pire kapoios proistamenos apo to dsl tou ote kai me rotage an xrisimopoioume tipota p2p or kazaa malon isxii auto pou exi ipothi, oti o ote kremai tis grames. Vevaia edo den xrisimopoioume tipota apo auta mono kanena download apo rapidshare megaupload, perimeno na do ti tha mou poune giati ipan oti tha to eleksoun.
chfilis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 pragmatika ti perimeneis na sou pou? den 8a bgaleis akri...kanenas den 8a elege oti kserete kati den mporoume na upostiriksoume 5000 xristes alla idi exoume 15000....paei na ginei oti ginetai kai me ta kinita stis giortes....anti na bgoun antrikia kai na poun kserete epeidi emeis mporoume na upostiriksoume mexri tosous...den kanoume aitiseis dektes mexri na anava8mistoume...alla vlepetai pleon den einai monos o pOTE kai twra ftiaxnei xristes kai argotera 8a anava8misei to diktuo tou....
mstaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα και απο μένα... εδώ και 2-3 βδομάδες έχω παρόμοιο πρόβλημα... κατεβάζω με emule και ενώ πριν εφτανα 32kb τωρα αδυνατεί να ανέβει πάνω από 15kb (έχω 384 otenet σύνδεση στο Ρέθυμνο), υπάρχουν φοβερά σκαμπανευάσματα, με ρίχνει συνέχεια σε low id χωρίς κάπιο λόγο (πχ χωρίς ενεργοποιημένο firewall)... και αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν έχω ανοιχτό το emule ακόμα και όταν κατεβαζει με κάτω από 1kb το δίκτιο σέρνεται... με το ζόρι ανοίγω σελίδες... όταν το κλείνω τουλ μπορώ να σερφάρω... Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφόρηση ειδικά για αυτό που αναφέρθηκε πριν για limiter σε p2p καλό είναι να μας ενημερώσει για να δουμε τι 8α κανουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
kx5 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Τα ίδια και από εμένα... Πριν το καλοκαίρι πήγαινε πολύ καλά. Μέσα στο καλοκαίρι ακόμη καλύτερα. Από αρχές Σεπτέμβρη σέρνομαι (για P2P πάντα).
giogio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 mia aπο τα ιδια 384 οτενετ το καλοκαιρι πεταγε αλλα απο σεπτεμβρη πεθανε αυτο το παρατηρησα αρχες σεπτεμβρη, το βραδυ ειναι ολα φυσιολογικα τι να πω κατεβασανε τα κομιστρα και μαζι με αυτα κατεβαζουν και τις ταχυτητες???
random Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 χτες τα ξημερώματα, και σημερα το πρωί, επιασα 20-25 KB. 2 torrents με περιπου 30/60 seed/leech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.