abakas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Από εχθές εμφανίστηκε ένα πολύ περίεργο πρόβλημα στο σύστημά μου (WinXP+SP2 Pro English) Στα καλά καθούμενα και χωρίς να τρέχω κανένα πρόγραμμα, η ημερομηνία πηγαίνει 100 χρόνια πίσω και μου λέει π.χ. 9 Σεπτεμβρίου 1905. Τα regional settings είναι όλα greek και το ρολόι ρυθμισμένο να συγχρονίζεται αυτόματα από το times.windows.com Το φτιάχνω "με το χέρι" αλλά μετά από λίγες ώρες το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ.
nioGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 mhpws kanenas ios , trozan ? gia kane kanena scan disc me ena kalo antivirus h' anti trojan
Dikemou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 e san ellinas ki esi, eisai 100 xronia piso re file... ti na kanoume
getty Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μπα δε νομίζω μάλλον τελειώνει η μπαταρία στην μητρική και αρχίζει να χάνει χρόνια Πάντως και εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο παλιότερα και έφτιαξε νομίζω όταν πήγα και έβαλα την ημερομηνία ξανά στο bios
blackwar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα που σταματάει την ημερομηνία; Χρησιμοποιείτε κυρίως για να σταματάει τα trial για να μην λήξουν…..!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα που σταματάει την ημερομηνία;Χρησιμοποιείτε κυρίως για να σταματάει τα trial για να μην λήξουν…..!!! Αυτο θα ελεγα κι εγω γιατι το ειχα παθει αλλα οχι και 100 χρονια...Εμενα πηγαινε κατι μηνες πισω!!!!! :-x :-x :-x :-x
abakas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 e san ellinas ki esi, eisai 100 xronia piso re file... ti na kanoume LOL!!! :razz: Κι εγώ φοβήθηκα για ιό ή ότι τελείωσε η μπαταρία της μητρικής. Αλλά γιατί συγκεκριμένα 100 χρόνια πίσω; Για ιό και τέτοια ψάχτηκα. Καθαρός λέει το norton. Προγραμματάκι που σταματάει την ημερομηνία για να μη λήγουν τα trial δεν έχω. Τελικά δεν θα το πιστέψετε τι ήταν. Ένα πανάρχαιο παιχνιδάκι έκανε τη ζημιά. Λέγεται Sint Nicolaas. Είναι γραμμένο σε turbo pascal και τρέχει σε dos. Το ξέθαψα πριν λίγες μέρες από μια παλιά δισκέτα. Κάθε φορά που το τρέχω με πηγαίνει 100 χρόνια πίσω :grin: Άγνωστο το γιατί... Αποτέλεσμα: χανόταν το history από τον firefox και από την opera, τα windows μου φώναζαν ότι το antivirus είναι out of date (ενώ το είχα κάνει πριν λίγο update) και κάτι έγγραφα word που έσωσα να λένε ημερομηνία 1905 (δεν υπήρχαν τότε υπολογιστές :-? ) Anyway... ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον να βοηθήσετε.
nioGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 lol , e itan toso palio to paixnidaki pou den mporouse na trexei se shmerina dedomena. lol kai pali lol ! Anyway eytyxws pou to brhkes kai yshxases.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.