akispara Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Ψαχνω προγραμμα free - για μετατροπη video μορφης mpg,mp4,avi,wmv σε 3gp. Ευχαριστω προκαταβολικα
privateer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 ImTOO 3GP Video Converter http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 mou fainetai pws afto to programma exei polla bugs olo fail mou vgazei. ti settings xrisimopoioume akrivws gia ta 3gp??? (pantws i metatropi orismenwn arxeiwn se 3gp mporei na ginei kai me to quick time)
guido Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Me to ImToo den eixa pote prob egw Yparxei epishs to Xilisoft 3gp Converter an kai den to exw dokimasei Epi ths eukairias exw mia aporia.Kateuaza apo ena hub ena 3gp apo ena live arketa megalo (~20mb) alla o xrhsths bghke offline sta 18mb kai den exei ksanampei apo tote.Mporw na kanw fix h' preview me kapoio tropo ayto to video opws ginetai sta avi,mpg ktl arxeia ?
Gigenis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Mobile 3GP converter Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι κολλάει όταν το path ή το filename του αρχείου που κάνει convert περιέχει Ελληνικούς χαρακτήρες.
Kserolas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 akoma kai me to quick time kaneis export movie to 3G
giorgos th. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 ego ap`osa dokimasa (4-5) mono me to nokia multimedia converter pro eida prokopi.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 @Gigenis, αυτό αν δεν κάνω λάθος μετατρέπει τα 3gp σε avi, αλλα όχι το αντίθετο! @Kserolas, το πρότεινα και εγώ στο παραπάνω post μου, αλλά το quick time συχνά κατα τη μετατροπή δεν αναγνωρίζει τον ήχο στα clips... Έτσι τελικά παράτησα την υπόθεση 3gp και μετατρέπω τα video για το κινητό μου με το Nero Recode σε mp4. Πολύ user friendly, σίγουρο και απλό
akispara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 @Gigenis' date=' αυτό αν δεν κάνω λάθος μετατρέπει τα 3gp σε avi, αλλα όχι το αντίθετο! @Kserolas, το πρότεινα και εγώ στο παραπάνω post μου, αλλά το quick time συχνά κατα τη μετατροπή δεν αναγνωρίζει τον ήχο στα clips... Έτσι τελικά παράτησα την υπόθεση 3gp και μετατρέπω τα video για το κινητό μου με το Nero Recode σε mp4. Πολύ user friendly, σίγουρο και απλό [/quote'] Συμφωνω με τα παραπανω αλλα θελω 3gp γιατι μονο αυτο αναγνωριζει το κινητο μου . Επισης το ΙΜΤΟΟ δεν ειναι free
iwsplm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Πανε στο Developers forum της Νοκια,κανε εγγραφη και μετα κατεβασε απ΄τα DeveloperTools το Nokia Multimedia Converter.Θα σου στειλουν και το reg number στο εμαιλ σου και ουτε περιεργα ψαξιματα,ουτε τιποτα.
MV_B Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 simfono to Nokia Multimedia Converter einai to kalitero.
Gigenis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 @Gigenis, αυτό αν δεν κάνω λάθος μετατρέπει τα 3gp σε avi, αλλα όχι το αντίθετο! Ουπς!!! Μάλλον τελευταία δεν βλέπω και πολύ καλά...
akispara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Σας ευχαριστω ολους παιδια , θα το δοκιμασω ...
satikin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 simfono to Nokia Multimedia Converter einai to kalitero. ζηταει ένα serial number ξερουμε κάτι???
Duke Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 ζηταει ένα serial number ξερουμε κάτι??? kai fisika bale afto http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=14&announcementid=10 ta leme se 1 week
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.