Προς το περιεχόμενο

3gp converter

akispara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Me to ImToo den eixa pote prob egw

Yparxei epishs to Xilisoft 3gp Converter an kai den to exw dokimasei

Epi ths eukairias exw mia aporia.Kateuaza apo ena hub ena 3gp apo ena live arketa megalo (~20mb) alla o xrhsths bghke offline sta 18mb kai den exei ksanampei apo tote.Mporw na kanw fix h' preview me kapoio tropo ayto to video opws ginetai sta avi,mpg ktl arxeia ?

Δημοσ.

@Gigenis, αυτό αν δεν κάνω λάθος μετατρέπει τα 3gp σε avi, αλλα όχι το αντίθετο!

@Kserolas, το πρότεινα και εγώ στο παραπάνω post μου, αλλά το quick time συχνά κατα τη μετατροπή δεν αναγνωρίζει τον ήχο στα clips...

Έτσι τελικά παράτησα την υπόθεση 3gp και μετατρέπω τα video για το κινητό μου με το Nero Recode σε mp4. Πολύ user friendly, σίγουρο και απλό :)

Δημοσ.
@Gigenis' date=' αυτό αν δεν κάνω λάθος μετατρέπει τα 3gp σε avi, αλλα όχι το αντίθετο!

@Kserolas, το πρότεινα και εγώ στο παραπάνω post μου, αλλά το quick time συχνά κατα τη μετατροπή δεν αναγνωρίζει τον ήχο στα clips...

Έτσι τελικά παράτησα την υπόθεση 3gp και μετατρέπω τα video για το κινητό μου με το Nero Recode σε mp4. Πολύ user friendly, σίγουρο και απλό :)[/quote']

Συμφωνω με τα παραπανω αλλα θελω 3gp γιατι μονο αυτο αναγνωριζει το κινητο μου . Επισης το ΙΜΤΟΟ δεν ειναι free

Δημοσ.

Πανε στο Developers forum της Νοκια,κανε εγγραφη και μετα κατεβασε απ΄τα DeveloperTools το Nokia Multimedia Converter.Θα σου στειλουν και το reg number στο εμαιλ σου και ουτε περιεργα ψαξιματα,ουτε τιποτα.

Δημοσ.
@Gigenis, αυτό αν δεν κάνω λάθος μετατρέπει τα 3gp σε avi, αλλα όχι το αντίθετο!

Ουπς!!! Μάλλον τελευταία δεν βλέπω και πολύ καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...