Προς το περιεχόμενο

AMD Athlon64 3800+ X2

Stratos2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντελει δεν μπορουμε να πουμε πως στα games ο δυπυρινος παει και καλα ...

Εχω το PC της υπογραφης μου και δοκιμασα το, The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay , The Battle for Middle-earth , GTA San Andreas , Dungeon Lords! και μπορω να πω πως ο 4000+ που ειχα ο μονοπυρινος τα πηγαινε πολυ καλυτερα και δεν "κρεμαγε" . Τωρα στο Battlefield 2 και στο Sudeki μπορω να πω πως ειναι ελαχιστα ποιο γρηγορος και συμπεριφερεται καλυτερα. Μηπως φταιει κατι απο την υλοποιειση του PC μου οσον αφορα καποιο parts το οποιο ειναι ασυμβατο ή εντελει ειναι σωστη η συμπεριφορα του δυπυρινου στα παραπανω games , επειδη χρησιμοποιουνε καποια "μηχανη γραφικων" η οποια δεν υποστηριζεται απο τον επεξεργαστη?

Δημοσ.

Στράτο και εγώ είχα P4/3,[email protected] 640,τώρα έχω Pentium [email protected] GHz και μπορώ να πώ ότι καλύτερα πήγαινε ο P4...

Ίσως και το ανεπαρκές λειτουργικό και οι εφαρμογές,δεν εκμεταλλέυονται σωστά τα threads εξού και το αποτέλεσμα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είναι γνωστό ότι τα ΤΩΡΙΝΑ παιχνίδια οι διπύρηνοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τα εκμεταλλευτούν. Εφόσον ο παλιός σου 4000+ είχε περισσότερα MHz από ότι ο τωρινός σου (άσχετο πως είναι x2), τότε θα τα έτρεχε καλύτερα. Αν δεν χρησιμοποιείς τουλάχιστον 2 βαριές εφαρμογές μαζί, τότε δεν θα δεις διαφορές προς το καλύτερο και όντως μάλλον βιάστηκες να κάνεις την μετάβαση.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, είναι γνωστό ότι τα ΤΩΡΙΝΑ παιχνίδια οι διπύρηνοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να τα εκμεταλλευτούν. Εφόσον ο παλιός σου 4000+ είχε περισσότερα MHz από ότι ο τωρινός σου (άσχετο πως είναι x2), τότε θα τα έτρεχε καλύτερα. Αν δεν χρησιμοποιείς τουλάχιστον 2 βαριές εφαρμογές μαζί, τότε δεν θα δεις διαφορές προς το καλύτερο και όντως μάλλον βιάστηκες να κάνεις την μετάβαση.

QFT. Σε ομοιες ταχυτητες ομως με ενα single core και ιδια L2 cache ο διπυρηνος ειναι κατα βαση καλυτερος. Γνωμη μου o/c the heck out of your x2 core and see what happens. :razz: You might be very surprised ;-)

• Super Moderators
Δημοσ.

mhn 3exname omws oti esy phres ton 4400+ pou overclockarete pio poly apo tous 3800+ :P ase pou exeis kai diplasia L2 Cache :P

pantws xilies fores dual core para single core...kapote ta games 8a ta stamathsoume h 8a ta elatwsoume sto min...

Δημοσ.
mhn 3exname omws oti esy phres ton 4400+ pou overclockarete pio poly apo tous 3800+ :P ase pou exeis kai diplasia L2 Cache :P

pantws xilies fores dual core para single core...kapote ta games 8a ta stamathsoume h 8a ta elatwsoume sto min...

Vre trelle den vlepeis ti egrapsa? :)

Σε ομοιες ταχυτητες ομως με ενα single core και ιδια L2 cache ο διπυρηνος ειναι κατα βαση καλυτερος.

Επισης ποιος σου ειπε οτι οι 3800 x2 δεν κλοκαρουν καλα; Ξερω τουλαχιστον 10 παιδια απο forums που τους εχουν παει ανετα στα 2.4-2.5 ;-)

Δημοσ.
pantws xilies fores dual core para single core

Καλά, αυτό εννοείται, δεν το αμφισβητεί κανένας. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ αξίζει να κάνεις την μετάβαση.

Δημοσ.
Καλά, αυτό εννοείται, δεν το αμφισβητεί κανένας. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ αξίζει να κάνεις την μετάβαση.

Δεν ξερω τι ειδους εφαρμογες χρησιμοποιεις παντως ενα εχω να πω..

Αν εχεις φυσικα τα λεφτα go for it... Δεν θα το μετανιωσεις... Δεν θα συνιστουσα σε καποιον που περνει τωρα pc και εχει φυσικα τα λεφτα να παει σε single core.Ειναι μια τελειως διαφορετικη εμπειρια με πολυ πιο smooth multitasking και χωρις να νοιαζεσαι ποσες βαριες εφαρμογες τρεχουν στο background, κανοντας εσυ την δουλεια σου και πιο ανετα και πιο καλα..

Ειδικα αν σου κατσει και καλο κομματι για o/c... :grin: Εμενα ειναι στα 2.7 και απο οτι βλεπω εχει ανετα τα 2.8 με αερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...