acv1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον είναι απλό αυτό που ζητάω αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τη λύση ή πως να την αναζητήσω. Λοιπόν, θέλω να αποθηκεύσω κάτι (πχ jpeg), πατάω δεξί κλικ, αποθήκευση ως και στη συνέχεια βγαίνει το παράθυρο για να επιλέξω σε ποιόν φάκελο να το αποθηκεύσω, επιλέγω τον φάκελο (πχ οι εικόνες μου) και εμφανίζονται από κάτω όλοι οι φάκελοι που περιέχονται στο φάκελο οι εικόνες μου. Εδώ είμαστε. Ο κάθε φάκελος εμφανίζει κάποιες από τις εικόνες που περιέχει (τέσσερεις για την ακρίβεια). Τι κάνω αν δεν θέλω να εμφανίζονται αυτές οι εικόνες και απλώς να εμφανίζονται οι φάκελοι κανονικά χωρίς να φαίνονται τα περιεχόμενα τους ? Κάτι ανάλογο συμβαίνει βέβαια και σε φακέλους με βίντεο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, ευχαριστώ πολύ.
MixalisX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 polu polu aplo to problima sou file, apla exeis energopoihmeni tin proboli fakelos os thumbnails. Pane pano sto view kai epelexe mia allh morfi probolis.
HQ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 an katalavaino sosta exeis energopoiimena ta thumbnails stous falelus sou .apo to view tha dialekseis to titles kai oxi to thumbs opote tin epomeni fora pou tha pas na apothikseuseis kati tha einai ok k tha sou dinei mono onomta
acv1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά στην προβολή φακέλων (view) έχω ήδη επιλέξει τη "λίστα" και όχι τα ¨εικονίδια" (ελληνικά windows). Το "πρόβλημα" δεν το έχω λοιπόν όταν ανοίγω κάποιον φάκελο (οι φάκελοι που περιέχονται σε αυτόν εμφανίζονται σε λίστα κανονικά), αλλά μόνο όταν πάω να αποθηκεύσω ένα αρχείο όπου το παράθυρο που βγαίνει δεν έχει (ή δεν βλέπω?) κάποια επιλογή "view".
costas ioannoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 tools ---folder options-----view και τσεκαρε το display simple folder's view και το remember each folder's view settings.
acv1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Αν το "display simple folder's view" είναι η "εμφάνιση απλής προβολής φακέλου στη λίστα φακέλων της εξερεύνησης" και το "remember each folder's view settings" είναι "απομνημόνευση ρυθμίσεων προβολής για τον κάθε φάκελο" (έχω ελληνικά windows), τότε είναι ήδη τσεκαρισμένα, άρα δεν πρέπει να είναι αυτό.
slack Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 deksi click pano sto fakelo -> idiotites -> prosarmogi -> kai eisai etoimos
acv1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 deksi click pano sto fakelo -> idiotites -> prosarmogi -> kai eisai etoimos Σε ευχαριστώ, slack, αλλά το σταμάτησες στο καλύτερο, μέχρι εκεί είχα φτάσει αλλά μετά τι ??? α) να επιλέξεις "αλλαγή εικονιδίου" και να το αλλάξεις ? - Αλλάζει μεν αλλά παραμένει το "πρόβλημα" που ανέφερα στην αρχή του θέματος (να μη γίνομαι κουραστικός) β) να επιλέξεις "επιλογή είκόνας" ? - Απλώς επιλέγεις μια άλλη εικόνα, η οποία εμφανίζεται εκεί, που όπως είπα στην αρχή του θέματος, δεν θα ήθελα να εμφανίζονται εικόνες. γ) υπάρχει τρίτο και δεν το βλέπω ? Τελικά όσο πιό απλό είναι ένα "πρόβλημα" τόσο πιό δύσκολα περιγράφεται.
Pink_Panther Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Ston Windows Explorer kaneis px se kapion fakelo provoli>lista. An 8es oloi na fenontai ws lista pas : Ergaleia>Epiloges Fakelwn>Provolh>Efarmogi se olous tous fakelous (button). Etsi den vlepeis thubnails klp alla thn lista me ta arxeia tou fakelou. Btw gia Win XP milame etsi? :grin:
acv1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ...Ναι για xp μιλάμε. Δεν γίνεται τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Έχω την εντύπωση ότι όλοι μου απαντάτε σχετικά με το πως βλέπω τους (υπο)φακέλους μέσα σε έναν φάκελο που τους περιέχει. Το ζήτημα είναι πως τους βλέπω (με φωτογραφίες ή σαν απλά εικονίδια-το δεύτερο θέλω αν δεν υπήρξα σαφής) αλλά στο παράθυρο που εμφανίζεται μετά από το "αποθήκευση ως" (ή save as, τελοπάντων) και μόνο εκεί. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις (δεν περίμενα να το κάνουμε και θέμα), σαν απλό μου φαίνεται αλλά... κάποια άλλη πρόταση ?
Tetix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Νομίζω ότι άλλο πράγμα του απαντάτε... Η εγώ κατάλαβα λάθος lol Αυτό που λέω είναι: Να επιλέξεις τις φωτογραφίες ενός φακέλου, δεξί κλικ, ιδιότητες και έπειτα να τσεκάρεις το εικονίδιο Hidden στα Αγγλικά... Κάντο για όσους φακέλους θες και όταν θα θες να αποθηκεύσεις τις εικόνες θα φαίνονται μόνο οι φάκελοι και όχι οι εικόνες (ΠΑΝΤΑ σε μορφή thumbnail...)
Tetix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μόλις ΤΩΡΑ κατάλαβα τι λέει και όντως έχει δίκιο... Αυτό ποτε δεν μου προέκυψε κ δεν νομίζω οτι θεωρείται πρόβλημα αλλά μια "καινοτομία" των WinXP τα οποία για να σε "διευκολύνουν" να βλέπεις τι έχει ο κάθε φάκελος επιμένουν στην προβολή thumbnails μόνο και μόνο όταν πας να κάνεις Save κάποια εικόνα... Επειδή νομίζω ότι κατάλαβα για ποιο σκοπό θες να το κάνεις αυτό :razz: απλά κάνε ότι σου είπα και δεν θα φαίνονται οι εικόνες που έχουν οι φάκελοι...
acv1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Κάπως extreme μου φαίνεται η λύση, δλδ για να μην εμφανίζονται οι φωτογραφίες (αφού θέλω να φαίνεται μόνο ο φάκελος) να ορίσω ως "Hidden" όλες τις φωτογραφίες του φακέλου ? Τέσσερις φωτο φαίνονται αλλά ο φάκελος μπορεί να έχει δεκάδες φωτο, να τις ορίσω όλες "Hidden" ? (αν ορίσω μόνο τέσσερις θα εμφανίσει κάποιες άλλες τέσσερις από τις δεκάδες). Κατάλαβα καλά?
acv1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 tetix, τώρα είδα την δεύτερη απάντηση σου και τουλάχιστον χαίρομαι που κάποιος κατάλαβε τι θέλω να πω!!! Τι καινοτομία και αυτή, να μην μπορείς να την ξεφορτωθείς. Επιμένω για το ότι η λύση μου φαίνεται υπερβολική (αν και δεν δοκίμασα), θα υπάρχει κάποια ρύθμιση δεν μπορεί ε?
Tetix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μεγάλε δεν υπάρχει... Μην νομίζεις 18 είμαι αλλά κάτι ξέρω κι εγώ Απλά κάντες ΟΛΕΣ hidden... Θα είναι σε προβολή thumbnail αλλά ο φάκελος θα είναι απλά κίτρινος... Θα λυθεί αυτό που θες να λυθεί... Μετά αν θες να βλέπεις τις εικόνες στον Windows Explorer θα πρέπει να τσεκάρεις το εξής: Τools>Folder Options>View>Show hidden files and folders... Αν δε θες να φαίνονται τα hidden αρχεία σου θα πρέπει να διαλέξεις δυστυχώς μεταξύ του προβλήματος που έχεις τώρα και του να βλέπεις τα "hidden" files:( Στο Save As συμβαίνει αυτό μόνο... Ενδιαφέρουσα ερώτηση πάντως... Για σένα και μόνο lol Non-hidden files στον φάκελο και 4 εικονίδια στο thumbnail: Hidden files στον φάκελο και "κίτρινος" φάκελος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.