acv1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ...Αν δε θες να φαίνονται τα hidden αρχεία σου θα πρέπει να διαλέξεις δυστυχώς μεταξύ του προβλήματος που έχεις τώρα και του να βλέπεις τα "hidden" files... Μάλλον θα συμβιβαστώ με την "καινοτομία" των windows, γιατί θέλω να βλέπω τα hidden και δεν λέει να κάνω συνέχεια αυτή τη δουλειά.... Πάντως ευχαριστώ για τη λύση και κυρίως που έγινε κατανοητό αυτό που προσπαθούσα να εξηγήσω...
slack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 loipon. acv1 akou pos exoun ta pragmata. an exeis tin proboli fakelos se " mikrografies " den mporeis na kaneis tpt. tora apo tin alli mporeis na allaxeis tin proboli fakelon se megala eikonidia. eprepe na itan diaforetika ta pragmata..Slackware Power!
Tetix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ...Αν δε θες να φαίνονται τα hidden αρχεία σου θα πρέπει να διαλέξεις δυστυχώς μεταξύ του προβλήματος που έχεις τώρα και του να βλέπεις τα "hidden" files... Αφού ΘΕΣ να φαίνονται δεν υπάρχει πρόβλημα!
Ros_Original Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Dokimase thn epilogh pou leei template kai apo ekei bale apla arxeia. Mporei na boh8hsei...
acv1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 slack, όπως έγραψα και νωρίτερα στην προβολή φακέλων έχω επιλέξει "λίστα", άλλα ότι και να επιλέξεις το ίδιο συμβαίνει (επαναλαμβάνω ότι μιλάμε μόνο για το παράθυρο που εμφανίζεται μετά από "αποθήκευση ως" ). Προφανώς για αυτό σχεδόν όλες οι απαντήσεις στην αρχική ερώτηση αναφέρουν ως λύση την αλλαγή στην προβολή φακέλων, δεν είναι εκεί όμως το θέμα. Ros_original, μου λες πιο αναλυτικά τι εννοείς ? Που βρίσκεται αυτή η επιλογή ? Ευχαριστώ...
Tetix Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Η προβολή thumnail στο SAVE AS... δεν γίνεται να αλλάξει μέχρι τα Windows Vista τουλάχιστον lol...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.