Προς το περιεχόμενο

Κι άλλος ιος..Προσοχή !

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To τελευταίο δε σας το'πα... κάνω σύνδεση στο ιντερνετ' date=' μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος απο το μόντεμ όταν κάνεις αποσύνδεση, αυτό το κλικ. Πατάω πάνω στο εικονίδιο για να ξανμπώ,δεν ανοίγει.. Μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος του μόντεμ όταν συνδέεται, αυτό το κλικ, και ως δια μαγείας έχει ξανασυνδεθεί, μόνο του !!!

Τελικά,αυτή η ιδέα του φορμάτ μου ακούγεται ιδανική. Το θέμα είναι ότι θα χάσω το σπ2..[/quote']

koita min exeis kana dialer kai pliroseis ekatomiria ston ote

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν λίγο κατέβασα το search + destroy καθώς και το zone alarm 6.0, θα τα περάσω το βράδυ όταν γυρίσω σπίτι. To firewall όμως θα δουλεύει με τον firefox?

Tέλος πάντων, το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μπορώ να κάνω δεξί κλικ στα προγράμματα του μενού έναρξη και οι ιδιότηες μου εμφανίζουν μόνο δυο ταμπς.

Θέλω να κάνω ινσταλ αλλά χωρίς να χάσω τα προγράμματα. Mόνο η ντελφι 2005 με τα prereqs θέλουν μισή ώρα να ξαναπεραστούν.

BlizardBill αυτό που λες για το νέο install και σώσιμο σε ghost image πως γίνεται? Tο σπ2 δε το χω δε σιντι.

Death, μη με τρελαίνεις τώρα! Πως θα δω αν έχω τέτοια μαλακία; Όταν όμως βγάζω το φις,ακόμα και τέτοιο να έχω, δεν μπορεί να κάνει κλήση, σωστά ?

Δημοσ.
Όταν όμως βγάζω το φις,ακόμα και τέτοιο να έχω, δεν μπορεί να κάνει κλήση, σωστά ?

ektos an exeis ton W32.S4113Light.n.M0mpAeLS@K0LL3R

:grin: :grin: :grin: :grin: :) :)

Δημοσ.
ektos an exeis ton W32.S4113Light.n.M0mpAeLS@K0LL3R

Δεν παίζουμε με κάτι τέτοια random.. Mε κοψοχόλιασεσ... Mόνο όταν το έβαλα στο google και δεν βρήκε τίποτα ησύχασα...

Aλλά, just in case.. ur kidding, right ???

Δημοσ.
To τελευταίο δε σας το'πα... κάνω σύνδεση στο ιντερνετ' date=' μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος απο το μόντεμ όταν κάνεις αποσύνδεση, αυτό το κλικ. [b']Πατάω πάνω στο εικονίδιο για να ξανμπώ,δεν ανοίγει.. Μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος του μόντεμ όταν συνδέεται, αυτό το κλικ, και ως δια μαγείας έχει ξανασυνδεθεί, μόνο του[/b] !!!

Τελικά,αυτή η ιδέα του φορμάτ μου ακούγεται ιδανική. Το θέμα είναι ότι θα χάσω το σπ2..

μήπως εχει ξανασυνδεθεί μόνο του σε αριθμό εξωτερικού; Έτσι όπως το λες είναι dialer. βγάλε το καλώδιο του τηλεφώνου από το μοντεμ και φόρμαρε το πι-σι σου (σίγουρη λύση), πριν σου έρθει ο λογαριασμός του ΟΤΕ.

Δημοσ.

BlizardBill αυτό που λες για το νέο install και σώσιμο σε ghost image πως γίνεται? Tο σπ2 δε το χω δε σιντι.

To νέο install κανονικά, και βρίσκεις κάπου το sp2 (περιοδικό, κάποιος γνωστός κλπ) .

Μετά όμως ξεμπερδεύεις αν κάνεις ghost και δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα ... εμένα με έχει σώσει, οπότε ας το αναλύσω για όποιον τυχών δεν ξέρει.

1)Κάνεις 2 partition στο δίσκο σου ... το πρώτο μικρό για τα windows ©, και το δεύτερο μεγάλο για data (D).

2)Install τα windows , βάζεις όλα τα απαραίτητα, και με μια δισκέτα ghost σώζεις όλο μαζί το partition c: σε ένα imagefile 1GB περίπου (αυτό το βάζεις στο D: ή σε dvd)

3)Κάνεις την δουλειά σου , και όταν γουστάρεις επαναφέρεις από το image (σε 5 λεπτά) και ο δίσκος σου C: είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την πρώτη μέρα που τον έφτιαξες.

Θέλει λίγο προσοχή να σώζεις κάποια βασικά πράγματα στο δίσκο d: που δεν σβήνετε από το ghost.

Και καλλίτερα να έχεις 2 images ( ένα αρχικό και ένα τελευταίο με όλα τα μικροπράγματα που έχεις προσθέσει) .

Κατά τα άλλα συνηθίζετε εύκολα και θα έχεις πάντα ένα pc χωρίς προβλήματα, όπως την πρώτη μέρα που το έφτιαξες, ενώ θα μπορείς να δοκιμάζεις ότι πρόγραμμα και παιχνίδι θες πιο άνετα.

Δημοσ.

Λοιπόν, έτρεξα το spyboy search+destroy που μου πρότεινε κάποιος και δεν βρήκε τίποτα.. no adware, no spyware.. έβαλα και το zonealarm6 και τώρα νιώθω κάπως πιο ήρεμος. Πριν 10 λεπτά το έβαλα και μου έβγαλε ήδη 5 alert..τώρα 6.. ότι και καλά το πρόγραμμα απέτρεψε πρόσβαση στο πισι μου από κάποιο IP. Όντως έγινε έτσι, ή τοχει βάλει η εταιρεία, και καλά να πεις, πω πως, όντως δουλεύει;

Τέλος πάντων.. τα άλλα προβλήματα ακόμα να λυθούν και μόνη λύση είναι το reinstall. Blizard, θα σου στείλω σύντομα πμ, να μη 'κολλάω' καιτο ποστ με τις ερωτήσεις μου.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102453

βάλε κανένα antivirus που να κάνει δουλειά (πχ. kaspersky) ίσως μάθεις τι κόλλησες (τα αντι-wormika δίνουν πολύτιμη πληροφόρηση συνήθως) και μετά με google για να βρείς πως θα το ξεφορτωθείς. Επίσης το Hijack this βοηθάει αρκετά αλλά θέλει λιγο προσοχή. Αν εξαντλήσεις όλα αυτά μετά του κάνεις format.

Δημοσ.

Yπάρχουν τόοοσα πολλά antivirus ???? Πολύ ευχαρίστως να διαλέξω κάτι διαφορετικό, με τόσα που διάβασα όμως δεν ξέρω τι να επιλέξω.

Έχω έναν AMD στα 667, με 256 ραμ και winXΠ. Tι προτείνετε;

Δημοσ.

Bασικά, πιστεύω οτι με το μακάφι είμαι καλυμένος, μιας και έχω και το firewall του zone alarm...απλά ψάχνω κάτι πιο ελαφρύ, μιας και τον έχω ηδη φορτώσει με delphi, mysql, photoshop...

Δημοσ.
Bασικά, πιστεύω οτι με το μακάφι είμαι καλυμένος, μιας και έχω και το firewall του zone alarm...απλά ψάχνω κάτι πιο ελαφρύ, μιας και τον έχω ηδη φορτώσει με delphi, mysql, photoshop...

Κάτι μου λέει ότι αν είχες βάλει το βαρύ πλην όμως αποτελεσματικότατο kaspersky δε θα είχες προβλημα.

Έχω δοκιμάσει καιρό και Mcafee και Norton και η αίσθηση μου είναι ότι το kaspersky είναι πιο αποτελεσματικό και με έχει ξελασπώσει αρκετές φορές όταν το Norton scanare στο μολυσμένο αρχείο και δεν έπερνε πρέφα τι γίνεται. Θα πρότεινα λοιπόν αφού θες κάτι ελαφρύ το Mcafee Enterprise 8 αλλά αν κολήσεις ιο βάλε το kaspersky να κάνεις τη δουλειά σου και αφού είσαι καθαρός βάλε το Mcafee.

Δημοσ.

Loipon ego auto pou exo na po ston agapito filo einai na valei to mcafee 2006 pistevo einai to kallitero kai diafora to poli poli na mpei se safe mode kai na ta tsakisei opou to exo valei exoun meinei oloi eikanopoimenei

Δημοσ.
Εγω προτείνω Norton Antivirus και το βασικοτερο ποτε χωρις Firewall

Καλύτερη η προληψη απο την θεραπεια

Για firewall προτεινω Zone Alarm

kala ta les alla oxi Zonealarm dioti dimiourgeitai provlima sta windows...

Opote kalitera Sygate Personal Firewall pro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...