Προς το περιεχόμενο

προβλήματα με δυο εγκαταστάσες xp

subdee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επρόκειτο να εγκαταστήσω τα xp στον ίδιο σκληρό που έχω ήδη τα ίδια xp. αυτό που θέλω να ξέρω είναι τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω κατα την εγκατάσταση και στο μέλλον...

Δημοσ.

8eleis na exeis duo diaforetikes?i na kaneis egkatastasi panw sti palia?an pas gia to prwto apla 8a exeis duo win alla dne 8a kerdiseis gia mena kati...mallon xwro sto skliro 8a xaseis...apo ekei kai pera auto mporeis na to kaneis kai na kerdiseis an kaneis duo logariasmous xristwn sto pc.

an ennoeis na kaneis egkatastasi panw stin palia tipota...apla 8a kaneis tin egkatastasi kai 8a patiseis na diagrafei o palios fakelos win kai na ginei kainourgia egkatastasi..to provlima pou 8a antimetwpiseis einai oti enw sto programme files 8a vlepeis ola ta programmata pou eixes egkatastiseis prin pelon den 8a mporeis na ta trexeis kai 8a anagkasteis na kanei skai pali egkatastasi...

Δημοσ.

όχι, δεύτερη εγκατάσταση θα κάνω για λόγους πειραματικούς. στην κύρια εγκατάσταση είμαι οργανωμένος όπως χρειάζομαι και μερικά προγράμματα έχουν εγκατασταθεί για όλους τους χρήστες των xp. η δεύτερη εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται ως ένα απλό xp χωρίς φρου φρου και αρώματα για να γίνεται επεξεργασία ήχου. όπως επίσης θέελω να δοκιμάζω καινούργια service packs πριν τα βάλω στα κύρια xp και μου μαμήσει τίποτα (εχω ακούσει διάφορα περι sp2), και ήθελα να δοκιμάσω cd εγκατάστασης που δημιούργησα όπως ηθελα με το nlite...

η μονη μου έννοια ήταν να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα γράμματα των partitions και κάθε εγκατάσταση ενός προγράμματος μπερδευτεί και κάνει εγκατάσταση πάντα στον c (αν και αυτό είναι σχεδόν πάντα επιλογή σου, ποιός κάθεται να διαλέγει φακέλους κτλ).

τέλος πάντων την έκανα την εγκατάσταση και όλα πήγαν χάρμα. ευχαριστώ και πάλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...