Προς το περιεχόμενο

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!!!....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα......αποφασισα να μπω και εγω στην DSL ....κανω την αιτηση .....περιμενω....περιμενω....περιμενω....περναν 15 μερες......περνω τηλεφωνο στην Forthnet εχουμε στειλει την αιτηση σας στον ΟΤΕ και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ @!!!!!!>>....περνω στο 134 αυτο και αυτο τους λεω......περιμενω περιμενω περιμενω. ...... μετα απο 25 λεπτα αναμονη !!!!!!! μου λεει ΔΕΝ εχουμε αιτηση για το νουμερο σας στον ΟΤΕ που την κανατε ? τους λεω με Forthnet .....α λεει μισο.....ξανα ΠΕΡΙΜΕΝΩ .........περιμενω.......περιμενω........μετα απο 10 λεπτα......ναι μου λεει εμεις δεν μπορουμε να δουμε την αιτηση σας αν εχει γινει !!!!!!!!!!!!!!!!!!! το ξερει ΜΟΝΟ η Forthnet........!!!!!!!!!!!! περνω στην Forthnet ........η γραμμη σας λεει δεν ειναι ακομα ετοιμη αλλα μεχρι την Παρασκευη θα ειναι καντε λιγο υπομονη...τους λεω μα ρε παιδια !!! Τοσες μερες περασαν.....ναι λεει ειχαμε καποιο προβλημα αλλα τωρα ΟΛΑ οκ το αργοτερο Παρασκευη θα εχετε DSL.....2 μερες εμειναν.........μετα θα τους κανω ρομπα !!!!!!!! ακομα περιμενω

• Super Moderators
Δημοσ.

wraia kai pou 8a tous kaneis rompa ti egine? mia trupa sto nero...pali 8a perimeneis...

kata thn apopsh mou an phgaines se OTEshop h se upokatasthma tou OTE efoson yphrxan kenes portes sto DSLAM pou anhkeis xalara 8a eixes poly pio grhgora energopoihmenh grammh...

Δημοσ.

22 μερες ?!?!?!?!?!?!?!? 22 βομβες θα τους ριξω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βαλε με στο MSN σου να τα λεμε ωρε :) Ειναι και ο Ροχαμης καπου εδω τριγυρω...χεχε

Δημοσ.

Τι να πούνε και οι άλλοι χρήστες που συνδεθήκανε πέρυσι (2004) και περίμεναν 1μηνα και βαλε…….

Μπερδεγουεει σε μένα στις αρχές, με μέσα Φλεβάρη 2005 έκανε ο Π{ΟΤΕ} 10 μερούλες να με ενεργοποιήσει, σχετικά κάλα σε σχέση με κάτι άλλους….

Φίλος μου πρόσφατα έβαλε το μποξ της Forthnet και κάνανε 4 μέρες… απίθανο ε;;;;;

Δημοσ.

GaGa tha perimeneis polu agori mou! Ante poula kana TV tuner...! :)

me tellas 5-6 meres perimena ego.. giati den ekanes kana OnDSL kateuthian apo.... xereis esu! H akurose to kai pane tellas... nomizo exei kai pio fthines xreoseis!

Δημοσ.

γιατι Στελιο ηταν δωρο η συνδεση απο φιλαρακι.....ασε που τωρα σαν FT δεν εχω χρονο να ψαχνομαι :) Τελλας ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.......λολ

αντε καληνυχτα :) αν εχω νεα θα ενημερωσω....

Δημοσ.

Βιώνεις την κλασσική κατάσταση του adsl-in-a-box, η forthnet κάνει αίτηση στον ΟΤΕ και φυσικά ο ΟΤΕ δε βλέπει να έχει γίνει αίτηση από τον αριθμό σου. Επίσης, δεν έχει υποχρέωση να σε ενημερώσει γιατί η γραμμή ανήκει στη Forthnet.

Δυστυχώς ένα πράγμα μπορείς να κάνεις μονο, υπομονή και ευχές να πάνε όλα καλά γιατι αν δε πάνε θα μπλέξεις σε μια διαδικασία όπου η forthnet θα σου λέει ότι φταίει ο ΟΤΕ και αν θες να προβεις σε καταγγελία και ο ΟΤΕ δε θα σου δίνει καμία πληροφόρηση. Πάντως μετα από τις 18+ μέρες άρχιζε να ανησυχείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...