kostas3650 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Την πρώτη φορά λένε να την φωρτίσουμε 8 ώρες.Πειράζει το κινητό κατά το διάστημα αυτό να είναι ανοιχτό;;
dwarves Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Την πρώτη φορά λένε να την φωρτίσουμε 8 ώρες.Πειράζει το κινητό κατά το διάστημα αυτό να είναι ανοιχτό;; den exw katalavei kati...se auto pou lene....kai pisteuw oti den isxyei auto pou lene gia 8 wres...einai megalo psema.... efoson...vlepeis...oti h fortish stamataei...giati to afhneis to kinhto 8 wres sthn fortish...?? pote den to tirisa...kai pote den mou exoun xalasei mpataries... apla thn prwth fora mhn to vgaleis katholou apo thn fortisi...to kinhto tha sou deiksei pote stamataei...kai sigoura den tha einai sto 8wro.... apla thn prwth fora sigoura kanei perisoterh wra na fortish h mpataria... to 8wro omws...einai too much...
kostas3650 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Κοίτα,εγώ αυτό ήξερα ότι ισχύει από τις παλιές μπαταρίες που δεν ήταν λιθίου.Απο κει και πέρα έχω ακούσει ότι και επαναφορτιζόμενες ΑΑ να πάρεις την πρώτη φορά πρέπει να τις αφήσεις να φορτίσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν φορτίσει στην πραγματικότητα.Τεσπα ενας φίλος στο myphone μου είπε ότι καλό θα ήταν να μη το πειράξω...
songless_bird Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Και πολυ καλα σου ειπε. Και καλο θα ειναι να το εχεις και κλειστο. Επισης τις τρεις πρωτες φορες αστο να σβησει απο μονο του απο μπαταρια και να το φωρτισεις παλι κλειστο, οχι ωκταωρο παλι. Αυτο δεν το κανεις για να δεις αμεσα αποτελεσματα. Αλλα θα δεις οτι η μπαταρια με τον καιρο θα εχει καλυτερη διαρκεια. Και σε καποιον τεχνικο να ρωτησεις το ιδιο θα σου πει.
kostas3650 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 τις τρεις πρωτες φορες αστο να σβησει απο μονο του απο μπαταρια και να το φωρτισεις παλι κλειστο, οχι ωκταωρο παλι Ναι φίλε το ξέρω αυτό,απλά το έχω απέναντι μου και μπαίνω στον πειρασμό να το ανοίξω...αλλά ΟΧΙ θα περιμένω μέχρι τις 10 :grin:
dinxp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Αξιζει η αναμονη... Καλυτερα να μην το ανοιξεις τωρα, παρα να εχεις μειωμενη διαρκεια της μπαταριας σου μετα!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 auta re paidia einai mparoufes, sorry kiolas, urban legends... Eixa mexri stigmhs 4 kinhta, apo paliotera mexri newtera pote den thrhsa kanenan apo autous tous mu8ous kai ta oi mpataries exoun panta thn anamenomenh apodosh kai kratane osh wra ka8orizei o kataskeuasths... An eixate akousei, oti prepei prin fortiseis thn mpataria thn prwth fora na thn tripseis me oinopneyma 8a to kanate?
Pink_Panther Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Egw otan protopira to k700 mou ipoti8etai oti eprepe na to fortisw 8 wres klp opws lete, omws ka8isa k epeksa, to fortisa 4 wres k to vgala, variomouna na perimenw... H bataria mou kratouse kanonika, den eida kapia diafora, den kserw alla fantazomai oti afou ine li8eiou k oxi nikeliou-kadmiou den pezei rolo.
kostas3650 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Κι εγώ πιστεύω ότι αφού είναι λιθίου δεν θα έχει πρόβλημα αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρος. 2ώρες και 20λεπτά ακόμα!!!
Diablo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το θεμα ειναι και να το αφησεις το κινητο 8 ωρες βλεπεις οτι απο τη στιγμη που θα βγαλει οτι το κινητο φορτιστηκε ο φορτιστης κρυωνει και δεν το φορτιζει αλλο.Αρα μπορει απλα για 8 ωρες να πρεπει να ειναι συνεχεια γεματη η μπαταρια την πρωτη φορα μονο(υποθεση κανω).Αλλο λογο δεν μπορω να σκεφτω.
dwarves Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 auta gia tis 8 wres ...den ta grafei kanena manual...!! psaxte to kai tha deite oti se kanena manual den leei 8-10 wres or kati tetoio.... mono ston Germano to akouw auto to pragma...kai genika se ellhnika katasthmata paromoiou eidous...
Pink_Panther Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Oxi dwarves, egw to eida sto manual, sthn arxh arxh logo tou oti ine apo ta prota pou kaneis...
deathlok Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 re anoikse to to kin kai an sou xalasei i bataria meta apo 2 xronia eno tou filous sou pou to fortise 8 ores meta apo 2,2 xronia tha sou paro ego alli.
aGka8l Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 prin 10 mhnes peripou ixe parei enas gnwstos m to 7610 i pwlitria ston germano tu ipe na to fortisei 16 wres xaxax ;p ya pes mas omws ti kinaki pires esi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.