ioannis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Σκέφτομαι σε λίγο καιρό να βάλω ADSL και έχω μερικές απορίες. Είμαι απλός χρήστης και αυτή τη στιγμή έχω ISDN, να αφήσω αυτή τη σύνδεση ή να τη μετατρέψω σε απλή για λόγους οικονομίας, εφόσον θα βάλω ADSL. Έχει πλεονεκτήματα ο συνδυασμός ISDN και ADSL; Ακόμη έχω φραγή για διεθνείς κλήσεις για τους γνωστούς λόγους, βάζοντας ADSL μήπως είναι περιττή η φραγή; Και ευχαρίστως δέχομαι προτάσεις για modem. Ευχαριστώ πολύ.
christos1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Αν δεν χρειάζεσαι δεύτερη γραμμή τηλεφώνου κάνε μετατροπή σε απλή γραμμή pstn. Δεν πειράζει αν βάλεις adsl πάνω στην isdn, απλώς υπάρχει μια διαφορά όσο αφορά το πάγιο pstn-isdn. Τα πλεονεκτήματα isdn-adsl είναι μόνο ότι μπορείς να έχεις δεύτερη γραμμή και μπορείς αν θέλεις να προσθέσεις και επιπλέον τηλεφωνικά νούμερα τηλεφώνου μέσω της isdn. Καλό είναι να αφήσεις τις φραγές που έχεις κάνει, έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, και επιπλέον σε περίπτωση που χρειαστεί να μπεις μέσω isdn η pstn (αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην adsl), δεν θα είσαι καλυμμένος από τις διεθνείς κλήσεις αν δεν έχεις κάνει κάποια φραγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.