-NetHawk- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρα παιδες.Ειμαι συνδρομητης της forthnet με το αdsl in a box.Εαν παω και παρω τη τσαμπα συνδρομη που δινει το ραμ θα μπορω να μπαινω και με αυτην(χρησιμοποιωντας την ιδια γραμμη που ειναι πανω το adsl in a box)? Ευχαριστω.
andrip Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 ναι θα μπορείς αλλα ποιος ο λόγος να το κάνεις; τωρα θα μου πείς τσάμπα είναι το άλλο...
HQ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 nai kanonika .ego pou mexri simera eixa on dsl kit (pote--pote--pote!) baino kakonika . episis exo dokimasei kai alles eteries sigekrimena mia pou thimame einai kai i monadiki pou kikloforei se karta sta periptera einai tis altec telecoms(kala i sindesi einai miden alla auto einai off topic)
blackwar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδιά συγνώμη μην λέμε ότι θέλουμε….. Το πακέτο adsl in a box είναι τετράμηνης διάρκειας! Αν εννοείς μετά την λήξη του, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δωρεάν συνδρομή από το RAM; Η απάντηση είναι όχι! Και γιατί η γραμμή ανήκει στην forthnet (1bill) με το σύστημα ΑΡΥΣ(νοίκιασμα της γραμμής του ΟΤΕ) και όχι σε σενα! Η συνεχίζεις με καινούργια συνδρομή από την forthnet η άπλα ξαναπληρώνεις το τέλος ενεργοποίησης του ΟΤΕ και μονό τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις εσύ οποιον ISP θέλεις (δωρεάν και μη…....) Τώρα αν εννοείς πώς να γίνεται παράλληλα με δεύτερο pc (προφανώς) χρήση και δεύτερης συνδρομής με άλλον isp στην ίδια τηλεφωνική γραμμή; Η απάντηση είναι και παλι όχι! Και τέλος αν θέλεις να δοκιμάσεις και την HOL ναι αυτό γίνεται άπλα αλλάζοντας το password Και το username με εκείνα που θα πάρεις από την HOL Άλλα δεν βρίσκω το λόγω, έκτος και αν έχεις πεσμένες ταχύτητες με την forthnet;
-NetHawk- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Άλλα δεν βρίσκω το λόγω, έκτος και αν έχεις πεσμένες ταχύτητες με την forthnet; Τον βρηκες!
blackwar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Αν επιτρέπεται σε ποια περιοχή είσαι; Και αν ξέρεις σε τι DSLAM ανήκεις; Ρωτάω γιατί και εγώ forthnet έχω με γραμμή ΟΤΕ 384, άλλα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μειωμένης ταχύτητας ουδέποτε! Παντως να ξέρεις πως η HOL μετά την προσφορά που έκανε μέσω του ram πως βάρυνε πολύ το bandwidth της, διότι τόσοι πολλοί χρήστες από το πουθενά δεν ήταν και κάτι εύκολο, από την μεριά της εταιρίας! πολλοί χρήστες έχουν παράπονα, και ξαναγύρισαν στον αρχικό τους isp. διάβασε το θρεντ: RAM και δωρεάν DSL αλλά όπως το κόβω πρέπει να είσαι σε πιταρισμένο dslam! Υπομονή μέχρι τα μέσα Οκτώβρη που με βάση τον Π{ΟΤΕ} θα διορθωθεί λίγο η κατάσταση βάζοντας καινούργιες πόρτες!
chfilis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 blackwar pws mporeis na deis se poio DsLAM vriskomai?perneis tin ton pote i mesw entolis?
-NetHawk- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον ειμαι Βριλησσια....Τωρα σε ποιο DSLAM ανηκω δεν εχω ιδεα...Παντως εχω ταχυτητες γυρω στα 25kb/s μεχρι τις 10-11 το βραδυ και μετα παει στα 35-38...Δεν εχω ιδιαιτερο παραπονο,always on ειμαι αρα καποια στιγμη θα κατεβουν αυτα που θελω....Μακαρι ομως να "ελαφρυνει" λιγακι η κατασταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.