Προς το περιεχόμενο

Ποιο πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψιας για Εστιατόριο

pavlaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψιας στο εστιατόριο μέσω οθονών αφής (PDA) και επειδή αυτά τα προγράμματα είναι σχετικά νέα στην αγορά ξέρη κάποιος ποιο είναι το πιο εξελιγμένο.

Δημοσ.

Paidia pos ginete oli afti i fasi me ta asirmata se magazia?

Epidi filaraki mou exei kafeteria kai theli na vali ena tetio sistima alla den tin epsaxe kai poli.

Me pio tropo ginete i epikinonia tis tamiakis kai tou foritou mesou?

Poso peripou tha stixisi i oli fasi?

Mporoume na to paroume to sistima monoi mas kai na to engatastisoume i xriazete na ginei apo eteria?

THANKS

Δημοσ.

epidi douleuoun kati filoi mou se mia cafeteria kai exoun tetia ssistimata apo oti mou eipe to pda (asirmato pou 8a exi autos pou perni tis paragkelies) stixizei 500euro!! einai sxetika akribo sistima e3artate omos kai apo ti fragka 8a bgazi i kafeteria

Δημοσ.

Η CPI σε συνεργασία με την ProGnosi έχουν φτιάξει κατά τη γνώμη μου, μερικά από τα καλύτερα πακέτα.

Παρόμοια λύση έχει κάνει και η MRS αλλά έχω την εντύπωση ότι υστερεί λίγο στο hardware.

Μπορείς και στους 2 να ζητήσεις ένα demo (μάλλον στο χώρο τους).

Δημοσ.
Η CPI σε συνεργασία με την ProGnosi έχουν φτιάξει κατά τη γνώμη μου' date=' μερικά από τα καλύτερα πακέτα.

Παρόμοια λύση έχει κάνει και η MRS αλλά έχω την εντύπωση ότι υστερεί λίγο στο hardware.

Μπορείς και στους 2 να ζητήσεις ένα demo (μάλλον στο χώρο τους).

Poli kala Links

THANKS

Δημοσ.

Μου έδωσαν αυτή την πρόσφορα

1 Touch Screen POS-430/CPU 1GHz/RAM 256Mb /HD 20Gb Λειτουργικό Σύστημα WINDOWS XP € 1600

2 Λογισμικό Ασυρμ.παραγγελιοληψίας Εστιατορίου € 400

3 Εμπορική Διαχείρηση € 800

4 PC KUBE Εκτυπωτής 80 mm RS-232 με auto-cutter € 450 x 3 = 1350

5 PDA Ασύρματο Τερματικό + Βάση Φορτισης € 600 x 2 = 1200

6 Λογισμικο Ασύρματου Τερματικού € 200 x 2 = 400

7 Βάση Ασύρματης Σύνδεσης 3COM € 150

8 Φορολογικός Εκτυπωτής FPU με οθόνη 950

9 Ειδική Θήκη Προστασίας PDA € 65 x 2 € 130

Σύνολο € 6980

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από alexzzz, 15 Ιουνίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από alexzzz, 15 Ιουνίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

ενα καλό προγραμμα που εχω δει και το χρησιμοποιουν και αρκετοι φίλοι που εχουν μαγαζιά ειναι το eorder η τιμη ενος συστηματος με εκτυπωτή ,pda, πρόγραμμα και κεραια ειναι 900 ευρω απο οτι είδα στην σελιδα τους, www.portable.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...