Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην διαχείρηση αρχείων με "περίεργους" χαρακτήρες

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές φορές έχω αρχεία μουσικής που έχουν κάποιους περίεργους χαρακτήρες όπως το τονισμένο γαλλικό e, κτλ κτλ. Όταν πάω να αποσυμπιέσω ένα αρχειο που περιέχει αρχεία που έχουν τέτοιους χαρακτήρες στο filename τοτε το winrar δεν τους κανει copy στο destiation directory αλλά τους αφήνει στο temp (copy failed) . Πρέπει να αφαιρέσω τον προβληματικό χαρακτήρα και να ξανακάνω copy. To ίδιο με το irfanview, δεν μπορώ να ανοίξω αρχεία με ειδικούς χαρακτήρες. Μόλις μετονομάσω το αρχείο όλα καλα. Έχω winXPsp2.

Καμία ιδέα?

Δημοσ.

Δοκίμασε με NTFS file system, αλλιώς αν δεν παίξει ούτε έτσι πρέπει να βρεις άλλα προγράμματα που να υποστηρίζουν unicode filenames.

Δημοσ.

Τουλάχιστον για το rar, μήπως αυτό που έχεις είναι αρχαίο; Μου φαίνεται ότι εδώ και κανά χρόνο υποστηρίζουν unicode ονόματα αρχείων...

Δημοσ.

3.50. Το rar αποσυμπιέζει τα αρχεία σε ένα temp. Φάκελο. Το πρόβλημα είναι μετα όταν το OS (με εντολή του rar) κάνει copy από τον temp στον destination.

Δημοσ.

Λοιπόν με το 3.50 δοκίμασα το "ABCDΑΒΓΔÈÂÔădf.txt" και μου τα έκανε όλα ΟΚ. Εσένα το συγκεκριμένο filename παίζει; Αν ναι, πες μας κάποιο που δεν παίζει να το δοκιμάσουμε...

Δημοσ.

error copying or moving file. Cannot read from disk.

Το αρχείο αποσυμπιέζεται στο εκάστοτε temp, αλλά δεν μπορεί να γίνει Move στο destination folder

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...